Hej torsdag! 
 
Idag är det skärtorsdagen och påsken kan börja! Har ni några planer?
Igår var jag hos besök hos barnmorskan som sa att tjejen i magen ligger extremt långt ner efter att ha lyssnat på hjärtat. 
-”Det kanske blir en liten höna till påsk!” skrattade hon och jag med – lite nervöst. Plötsligt blev allt så märkligt verkligt och jag och Fredrick började genast checka av saker som vi måste ha klart innan hon kommer. Det sista (och viktigaste, haha) vi har kvar är att ta upp amningsbhar och bebiskläderna från källaren. Sånt vill jag ju gärna hinna tvätta om vilket betyder att det måste upp idag. 
När jag kom hem började jag må fruktansvärt illa och jag trodde flera gånger att jag skulle kräkas. Jag skrev med en del av er på Instagram och ni var så himla härliga som delade med er om hur just era förlossningar startade – en del av dem började ju faktiskt med just illamående. Allt som kvällen gick försvann denna kräkkänsla och jag kunde utan problem middag med resten av familjen. 
 
Idag lyser solen verkligen i Göteborg – vädret är så fint! Jag och Elise är dock kanonförkylda så vi hittar nog inte på särskilt mycket idag utan försöker se till att äta lite extra många apelsiner 🙂 
 
Igår fick vi hem ett tidigt påskpaket som jag tänkte visa er lite senare. Jag tror att ni gravida kommer tycka det är en himla smart och fin sak 🙂 
 
Ha en fin dag! 
 
Kram.
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *