Jag vill gärna lägga upp en bild, men risken finns att jag förlorar 99% av er läsare. Den sista procenten är de familjemedlemmar som följer för att spana in vad deras barn och barnbarn sysslar med på dagarna – för att de tycker att vi skickar för få bilder till dem och detta är deras sätt att hänga med. Tack till er också såklart. 
 
Men idag har vi ett i-landsproblem här hemma: vi har stopp i toaletten. Alltså stopp. Hela vägen upp till kanten och det står still. Ingenting åker ner. 
 
Vet ni hur det är att vara gravid och inte få gå på toaletten 3-4-5 ggr i timmen? Ungefär som att banta. Att vilja något till 110% men inte få. Exakt så.
-”Gå ner till källaren. Där finns toalett” säger Fredrick. Med 2 barn? Jag kissar hellre i duschen och duschar en extra gång. 
 
Någon som har ett husmorstips? Eller är det rörmokaren som sitter på dessa knep?
 
Kram. 
 
PS. Ingen bild som sagt. Av förklarliga skäl. 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

åååh vad hemskt! MEN, det skulle kunna vara värre. Min sambo har berättat historier ifrån hans första lägenhet som var i ett väldigt gammalt hus där typ avloppet satt ihop med alla andra lägenheter i huset. Min sambo bodde längst ner vilket gjorde att om det blev stopp någonstans så forsade detta upp ur hans toalett, alltså kiss/bajs över hela badrumsgolvet. Kanske svårt o tänka positivt i detta läge men som sagt, det kunde varit värre 😉

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *