God morgon härliga ni.
 
Denna morgon går mina tankar till Stockholm och till de människor som fått vara med om denna hemska händelse. Verkligen all kärlek till er.
 
Igår spenderade jag dagen med mina döttrar, min mamma och min syster i ett soligt Göteborg. Vi fick hämtat ut nya skor till töserna och de fick leka av sig i solen innan vi begav oss hemåt, åt en härlig middag i form av rostbiff och potatissallad med en varm kladdkaka och grädde till efterrätt. Mmm! Det är tjejtid när den är som bäst. 
 
Det är tidig lördagmorgon och jag försöker komma på vad vi ska hitta på idag. Fredrick har med sig bilen, men bussen fungerar ju faktiskt riktigt bra den också – frågan är bara vart vi vill åka. Vad vi vill hitta på. Har ni några tips? 
Kanske skulle ta oss ut på den där picnicen jag pratade om igår?
 
Jag får önska er en underbar dag. Krama om nära och kära och ge dem lite extra kärlek idag tycker jag. Kärlek är magiskt.
 
Stor kram.
// Hoppas ni får en fin dag! //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *