Hej på er! 
 
Ledsen för den sena uppdateringen, men jösses så dåligt jag sov inatt. 
Jag kom hem ganska sent igår kväll efter att ha varit på en utvärderingskväll inför kommande blöjkampanj, och när jag la mig i soffan så satte de där förvärkarna igång. Jag borstade tänderna, gick och la mig för att sedan gunga med discot i magen. Hon var TOKIG! Mellan all rörelse kom också värk efter värk efter värk under hela natten. 5:45 vaknade jag efter ett par timmars sömn och kände bara att ”nej, nu orkar jag inte somna om” och sen ringer Fredricks klocka. 
Jag känner mig nästan bakis och hinkar kaffe för att komma igång lite (hej placebo). 
 
Onsdag idag! Solen skiner idag och vinden viner utanför fönstret. Elise är på förskolan och strosade dit i nya kläder mitt-i-veckan till ära 🙂 
Jag och Julia tänkte spendera största delen av dagen ute, men vi avvaktar lite till tror jag. Min trötthet blandat med hennes låghet av antibiotikan gör att det känns extra okej att bara vila lite. 
 
Vad gör ni idag? 
 
Stor kram till er alla.

// Stolt som en tupp i sina nya kläder 🙂 Vi är redo för våren! //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Inte lätt med disco i magen under natten. Hoppas du får en lugn dag och får sova lite i natt istället. Här lyssnas det med på vinden, shit vad det kan blåsa, ser så nice ut men ack så var det inte.

Ha en super grym dag

Svara

Stiliga barn 🙂

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *