Hej! 
 
Häromdagen köpte vi torkad mango och det kan med handen på hjärtat vara något av det godaste jag vet. Jag fullkomligt älskar det!
Vi köpte en sort jag inte kände igen och på en lite mindre butik. Fredrick var den första att smaka och han påpekade att de var väldigt söta jämfört med de vi vanligtvis brukar köpa. Och mycket riktigt – 70% var ren mango – resten socker. Onödigt socker om du frågar mig – jag tycker de är godare utan.
 
Hursomhelst. Jag tyckte det var onödigt att Elise skulle få en pga den höga sockerhalten och vi gav hennes istället något annat att tugga på.
Plötsligt håller Fredrick upp en liten påse för mig och ser nästan chockad ut. Han håller i en sån där hållbarhetspåse som man kan hitta i skopaket, väskor osv. I en påse med torkad mango?! Varför? 
 
Tänk om Elise hade fått smaka. Tänk om hon tagit påsen och ätit själv ur den plastiga förpackningen. Tänk om hon fått i sig den här lilla påsen?!
 
Nej, usch. Varför ska man lägga i något sånt som andra tillverkare verkar klara sig utan? Helt onödigt om du frågar mig 🙁 
// Tänk om någon av oss fått i sig den här? Usch. //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Usch vad läskigt 🙁 tur i oturen att ni hittade den ❤

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *