Good morning sunshines! 
 
Tisdag och det är redan den 4e april. Så härligt tycker jag som fyller år i slutet av den här månaden, haha. Jag gillar dock mer att få planera eller ge någon annan presenter och mindre att vara den personen som står i rampljuset. Jag vet till exempel redan vad jag ska ge Fredrick i 40 årspresent om 2 år – det ni! Den har jag tänkt på länge 😉 
 
Ja, men tisdag sa vi vilket betyder att veckans första dag är förbi. Igår träffade jag 2 samarbetspartners och jag kände direkt när våra leenden möttes att det här var två kvinnor jag skulle komma bra överens med. Vi hade så himla roligt och det var en väldigt mysig lunch. Julia sov till en början, men annars höll sig barnen rätt lugna mest hela tiden vilket var skönt. 
Tusen tack för en fin start på veckan härliga ni! 
 
På väg hem igen tog jag och tjejerna en sväng förbi Trädgårdsföreningen för lite spring och lek – vilket väder det var! Strålande sol och jag kände verkligen hur D-vitaminerna rusade runt i kroppen 🙂 
Väl hemma igen igen var jag verkligen helt slut. En sån där riktig graviddag där man helst bara vill lägga sig för natten strax efter lunch och gärna sova hela nästa dag också, haha. Men idag har jag mer energi! Elise ska lämnas på dagis strax och jag och Julia ska iväg för att hitta på något skoj.
 
Vad gör ni idag? 🙂
 
Kram.
// Gårdagens middag blev ett hopplock av rester som fanns i kylen. Vi hade färdig köttfärs och sen kokade jag pasta, blandade ihop det med lite grädd och parmesan, in i ugnen 20 min på 225 grader och vips – ny mat och så himla gott om jag får säga det själv! 🙂 //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

En kommentar

Svara

Men åh vilka härliga och våriga bilder!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *