Fina ni.
 
Hoppas ni mår bra. Här i Göteborg lyser solen och det ser riktigt varmt och skönt ut ute. 
Vi är fortfarande inte riktigt 100 här hemma och håller oss därför inne idag – jag är helt enkelt för svag för att ta mig ut. Jag trodde inte heller att jag skulle säga detta, men jag vill inte föda på ett par dagar – hon får gärna vänta därinne ett tag till. Och jag som tjatat om motsatsen, haha!
Såna här dagar känner jag mig som en riktig gnällis, men det kliar i kroppen på mig när jag är såhär sjuk. Man känner inga smaker, inga lukter (vilket är bra när Fredrick är hemma, sämre när jag är hemma – sett till bajsblöjor, haha) och man sover ju rätt dåligt på nätterna. 
Inatt var jag uppe vid 4 för att skölja näsan. Den där sköljmanicken är verkligen guds gåva till någon som är förkyld – man känner sig som ny efteråt! 
 
Men nog tjatat om förkylningar! Jag tänkte sätta mig framför datorn och planera lite inför sommaren – bara för att ha något att längta efter 🙂 Det ska kollas solglasögon, strandkläder, bikinis och såklart lite skor inför vår resa. Det är ju faktiskt bara 3 månader kvar, haha.
 
Ha en fin dag och njut av solen! 
 
Kram.
 

// <3 <3 //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *