God morgon lovers! 
 
Ja, så det blev inte någon härlig brun, varm färg. Det blev lila. Ibland undrar jag vilken del av hjärnan som får kortslutning i såna här lägen – när jag helt plötsligt bara ändrar mig. Jag har kommit fram till att Fredrick är en bidragande orsak till galna beslut och för att han får mig att tänka ”varför inte”. 
Men det är ju faktiskt bara lite hår och jag tycker det är lite kul med ovanliga saker så lila får det vara ett tag framöver iallafall 🙂 
 
Nu på morgonen kom vi till en förskola med magsjuka igen. Jag tycker verkligen så synd både om föräldrar och barn, men också om lärarna som behöver käka vitpepparkorn titt som tätt och ta hand om de som insjuknar på förskolan. 
Elise fick iallafall följa med hem igen och stannar hemma imorgon också. Jag funderar på det där simhallsbesöket – det hade kanske varit kul att åka ut på imorgon? 🙂 
 
Igår kväll testade vi förresten köttfärssås på långkok och det blev riktigt gott. Färsen hade sitt bäst-före-datum igår så vi var tvugna att göra något med den. Kanske blir det lasagne av den idag .. ? 
 
Hoppas ni får en fin dag mina kära. 
 
Kram.
// Det ser lite flammigt ut på bilden till höger, men är faktiskt rätt jämt med lite ljusare toppar 🙂 //
 Gillade du det här inlägget? Glöm inte att trycka på hjärtat! <3
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

3 comments

Svara

Vilken kul förändring 🙂

Svara

Vad kul med lite färg! Men tråkigt med magsjuka igen… Vi är hemma med förkylning så det är väl ändå tur i oturen

Svara

Vad modig du är som vågar, jag tycker det blev snyggt, cool färg!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *