Hej på er! 
 
Pust. Idag är verkligen en sån där trött graviddag när man bara vill ligga i sängen precis hela dagen. Jag jobbar dock kvällen så det blir inte mycket vila för den här kroppen 🙂 Luften gick ur mig lite imorse när jag lämnat Elise på förskolan och kom tillbaka hem – jag slängde mig bara på sängen och låg där bra mycket längre än jag brukar göra. Inte likt mig, men så brukar jag inte vara gravid i vecka 31 med 3e barnet varje dag heller 😉 
 
Annars mår jag bra och jag hoppas att ni också gör det! Julia har precis badat och det är dags för hennes tupplur vilken sekund som helst. Vi har bäddat om lite här hemma och packat upp nya saker till lillan i magen – jag kunde helt enkelt inte låta bli! 🙂 <3
Jag jobbar ju som sagt kvällen och ska försöka ägna så mycket tid som möjligt till att bara mysa och gosa med henne och hennes syster när hon kommer hem från förskolan igen. 
Idag var första dagen på länge som Elise inte var ledsen när jag lämnade henne förresten. Fredrick lämnade henne igår och bröt det dåliga mönstret – det gick så bra att han kanske skulle lämna varje dag 😉 Imorse mötte vi de andra i hallen och de gick ut på promenad med en gång – då fanns det ingen tid till gråt. Snälla, snälla – säg att det vänder nu! 
 
Vad gör ni idag? Jobbar ni eller är det någon som också har en sån där VPD som bara vi gravida kan ha? 🙂 
Hoppas att ni får en fin torsdag – snart är det helg! 
 
Stor kram.
// Babygymmet, förvaringshängaren och sängkläderna kommer från Amvina och märket heter Vinter & Bloom och då kollektionen Forest Friends. //
 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

10 comments

Svara

fiina foton =)

ha en bra dag

Svara

Det är min lediga dag idag, sååå skönt. Skriver och läser bloggförsöka göra så inlägg. Får passa på när man har tid över 🙂 Barnen har sportlov, så dem har jag hemma med mig. Mina föräldrar kommer nu på dan också och hälsar på. Behöver ladda batterierna inför 4 dagars jobb from imorgon 🙂

Svara

Hoppas du hade en bra jobbhelg 🙂 Tänk att det redan är måndag idag?! Kram <3

Svara

Här är det verkligen en väldigt gravid-dag. BF+1 idag!

Svara

Så fint du har det, så fina sängkläder och babygym

Svara

Åh, tack snälla finis <3 Kram <3

Svara

Haha känner igen mig på såna dagar! Men jag försöker låta mig själv ha "slappardagar" emellanåt för att tanka energi, och framför allt lyssna på kroppen när den behöver vila 🙂

Svara

Ja, det är viktigt tror jag 🙂 att bara få göra ingenting liksom. Kram fina <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *