I samarbete med Vi Föräldrar.
 
Hej på er <3
 
Har ni haft en fin dag? Den här dagen bara sprang iväg och när jag väl kom hem slängde jag mig på sängen under tiden Fredrick badade Julia. Den lilla fisken älskar verkligen vatten och det är så himla skönt att hon inte är rädd för att ta sig vatten över huvudet. Haha, visst är jag fyndig? Och ja, jag skrattar åt mina egna skämt – vem sak annars göra det? :’) 
Under tiden de plaskade omkring passade jag på att lägga mig på sängen en stund och läsa lite. Den nya Vi Föräldrar damp ner i brevlådan för ett par dagar sedan, men först nu hann jag läsa klart den. Vi Föräldrar är ett tips till alla er – både föräldrar och gravida – som vill ha en sån där tidning som har det mesta. Allt från intervjuer till reportage till shoppingtips till svar på frågor och tankar man kan ha. 
Med prenumerationen fick vi även en olja, handduk och skallra till bebis som kommer i maj – ååååh, jag längtar så! Idag kom det in en familj med en 2 månader gammal bebis – då brast mitt hjärta. Kan inte de här 9 veckorna gå snabbare? <3
 
Men hörrni! Vet ni vad som börjar om  en liten stund? Melodifestivalen såklart! Ikväll tävlar Jon Henrik Fjällgren (feat. Aninia), Alice, Les Gordons, Wictoria, Axel Schylström, Sara Varga & Juha Mulari och sist men inte minst Loreen! Jag älskade ju Wictorias låt när hon var med förra året så henne hejar jag extra mycket på ikväll 🙂 Vi träffades på NK vid ett tillfälle och hon är verkligen så himla gullig! Ja, heja heja!
 
Dags att plocka fram glassen! 
 
Kram. 

// Lilla skruttan! Eller fisken rättare sagt 🙂 <3 //
 
I samarbete med Vi föräldrar. 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

6 comments

Svara

Här ser vi också på Mello 🙂

Följ gärna vår nya blogg och projekt där vi jobbar med barnen som blir kvar efter en närståendes självmord. En hemskt upplevelse som jag själv varit med om och som verkligen behöver uppmärksammats ❤

Svara

Stor kram till er och för ert enorma arbete <3 Så viktigt!

Svara

Båda förtjäna en finalplats, tyckte dem låtarna var mycket bra.

Svara

Hej!
Vi Föräldrar är en bra tidning som fanns även då jag väntade barn o hade små barn hemma, nu är min yngsta 26 o har gett mig ett barnbarn som hunnit bli 4 år 🙂
Kram Maria i Skåne

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *