God morgon! 
 
Så, det var inget farligt med foten. Anledningen till att det sticker och gör förbaskat ont är att blodkärl spricker och det kan framkalla den känslan. Usch! Läkaren förespråkade operation efter förlossningen och även om det är svårt att få, så tyckte hon att det kunde vara en bra idé för att förhindra proppar längre fram i livet. 
Skönt att kunna släppa oron iallafall 🙂
 
Vi har precis avverkat en långfrukost (kolla färgen på smoothien! så vacker!) och tjejerna har börjat förstå vad man använder pallar till. Efter frukosten drar de fram pallen, ställer den under fönstret och hoppar upp och sätter sig på fönsterkarmen. Livsfarligt, så Fredrick var snabb med att sätta en spärr för att det skulle bli omöjligt för dem att få upp fönstret. Perfekt och de kan fortsätta blicka ut över nejderna (innegården). 
 
Idag fortsätter vi med renoveringen här hemma. Det ska borras, spacklas, meckas och flyttas – så himla roligt! Nästa vecka kommer lite saker till tjejernas rum och jag kan inte vänta med inredningsdelen! 
 
Vad gör ni idag? 🙂 
 
Ha en fin söndag! 
 
Kram.

 
Gillade du det här inlägget? Gilla gärna! <3
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

3 comments

Svara

Vilken tur att det inte var någon akut fara med foten! Det lät riktigt obehagligt :/

Svara

Ja, men faktiskt! Jag är inte den som gärna åker iväg till sjukhus så det krävdes en del. Skönt att det inte var något 🙂 Kram fina <3

Svara

Vilken tur att det inte var någon akut fara med foten! Det lät riktigt obehagligt :/

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *