God morgon finaste ni.
 
Hur mår ni? Jag mår strålande och har verkligen sovit som en prinsessa inatt. Igår kväll fick jag mycket jobb avbockat och när jag skulle lägga mig gick ögonen i kors. Som grädden på moset sov Julia fantastiskt inatt utan uppvak och jag känner mig idag som en ny människa! 
 
Elise blir som sagt hemma idag också pga. magsjuka, så vi ska ta oss ut på en lekstund. Igår bakade vi – idag ska vi inviga vår nya vagn och skötväska. Fler bilder kommer upp senare – jag är redan förälskad i de båda 🙂 Dessutom väntar en överraskning till er i dagarna – den vill ni inte missa! 
 
Dags för lite frukost och sen kör vi igång den här torsdagen. Det är ny gravidvecka och vi har nu bara 12 veckor kvar till BF. Var tar tiden vägen?! 
 
Hoppas ni får en fin dag.
 
Kram.
// En fruktansvärt kall, men mysig dag. <3 //
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

En kommentar

Svara

Åh va fin du blev i håret! Så coolt! Kram

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *