God morgon på er. 
 
Hur mår ni? Imorse vaknade jag av att snöbilen tryckte sina plogar ner mot marken och skyfflade bort den snön Göteborg fått de senaste dagarna. Det må vara rätt lite snö, men det ger en mysig känsla av att se lite vitt ligga på husen.
Vi var hemma rätt sent igår och jag somnade till tjut i öronen, men det var det värt; showen var magisk! 
Tilläggas ska att jag inte är hårdrockstypen – inte alls faktiskt – men den här showen bjöd på så mycket musik som kändes igen (även för mig) och de artister som stod på scenen visste då hur man skulle underhålla. En person jag fick upp ögonen för var Stefan Odelberg – herregud så rolig han är! 
Summa summarum: se Rock of the 80’s om ni får chansen 🙂
 
Jag har frusit rätt mycket inatt trots vår varma lägenhet, och jag börjar bli rädd att jag kommer bli sjuk. Därför ska den här dagen gå i lugnets tecken. 
Först står en lång, god, härlig frukost på schemat. Kokta ägg, smoothies, smörgåsar, kaffe och annat gott-gott bara-för-att. 
 
Vad ska ni göra idag? 
 
Kram.

// Här har vi någon som tyckte det var extrakul med snön igår – någon som inte riktigt ville gå in, haha. //
 
Gillade du det här inlägget? Tryck gärna på hjärtat! <3
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *