God morgon solstrålar! 
 
Hur mår ni? Här hemma leker livet och jag känner mig bara sådär go från insidan och hela vägen ut. Hoppas du gör desamma!
Idag skulle vi varit på fotografering egentligen, men sköt på det tills nästa vecka för att Elise skulle få åka med förskolan på utflykt. Jag tror det är viktigt för henne att få följa med på såna saker som de sen kan prata om när de sitter där på fruktstunden. 
 
Ikväll ska jag och Fredrick på premiären av Rock of 80s The Show på Trädgårn’ här i Göteborg. Ja, vi ska faktiskt tillbaka till haket som var inne när vi var ute (höhö – fyndigt!) för nästan 10 år sedan. 
På scen kommer Jessica Andersson, Lollo Gardtman, Stefan Odelberg, Jakob Samuel (the Poodles), Andreas Johnson och Kee Marcello (från Europe) stå. Så himla skoj! 
 
Men detta är inte förräns ikväll och fram tills dess är dagen obokad. Jag och Julia ska ta en promenad i vanlig ordning och jag ska leta fram sågen här hemma så att vi (= Fredrick) kan kapa upp lite grejer för att snart äntligen börja flytta runt möblerna här hemma och byta rum. Tjejerna kommer få ett riktigt drömrum – vänta ni bara… 🙂 
 
Ha en fin dag! 
Kram.

// Gårdagens fika som det finns en del av kvar i kylen om jag inte minns fel … //
 
Gillade ni det här inlägget? Tryck gärna på hjärtat isåfall! <3
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

6 comments

Svara

Så himla fint och vackert gjort av dig 🙂

Svara

<3 <3 <3 Mängder med kärlek till dig! Kram <3

Svara

Spannande med nytt rum! Alltid kul att fixa.

Svara

Ser got ut. Har inte atit semla pa lange eftersom jag bor i USA, men detta kanske jag sak prova.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *