Hej! 
 
Det kanske är svårt att missa, men Fredrick är en riktig cykelkille. Jag är mer löparen i familjen, men längtar himla mycket till att komma tillbaka ut på vägarna och känna vinden i håret än en gång. Innan vi fick barn cyklade jag och Fredrick mycket tillsammans – både på landsvägarna och i skogen – men ja, det är lite svårt att få ihop den tiden nu 🙂
När lill-tjejen kommer i maj så ska vi dock försöka få ihop fler pass tillsammans och istället för att ge oss iväg till biosalongen så lär säkert många dejter istället bli på dagtid och på en tvåhjuling. Det är verkligen en underbar sport som jag gärna växlar med löpningen framöver! 
Det gäller verkligen att hitta den där sporten som man brinner för tycker jag – så att träningen blir långvarig och inte slutar efter en vecka eller två. Det ska vara härligt att träna!
 
Nu är det dags för Fredrick att byta cykel för säsongen så om ni vet någon som är intresserad eller om ni själva planerar en vätternrunda eller starta på något nytt så kommer annonsen ut först här 🙂 
Mer info ligger under bilderna.
Maila mig vid intresse.
 
Träna på allihopa! 
 
Kram.

Specialized Tarmac Expert 2015, storlek 58
Rullat 0 mil sedan service hos Sävedalens Cykel
Rullat sparsamt
Fälgarna har rullat få mil då vi använt andra hjul på cykeln
Kassett och styrlinda är helt nya.Kolfiberram
Kolfibergaffel
Ultegra 11-delat
Ultegrabromsar
Kolfiberstolpe
Fulcrumhjul
Styre – Deda Zero100 42 cm, underbart och lätt aluminiumstyre
Gjord för att vara en riktig tävlingscykel, med karaktärsdrag från S-Works modellen med sin Rider First Engineered ram och fina Ultegra-komponenter. Konceptet Rider First Engineered ser till att alla storlekar beter sig lika, oavsett om du är en kort cyklist med storlek 49cm eller en lång cyklist med storlek 61cm.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *