Hej på er fina ni! 
 
Häromdagen fick jag en kommentar från en tjej som läst bloggen sedan ett par månader tillbaka och som ville att jag skulle presentera mig för att ni ska få lära känna mig bättre. Visst låter det som en toppenidé? 
 
Jag tänkte därför att ni kan väl fråga på – allt mellan himmel och jord – så svarar jag i ett inlägg efter helgen. Blir det bra? 
Fråga allt som du kan komma på! 🙂 
 
Kram. 
// Vad vill du veta om mig? //
 

Du kanske också gillar

8 comments

Svara

Yey!

Hur gammal är du och din man?
Hur träffades ni?
Hur friade han?
Hur såg erat bröllop ut?
Hur länge hade ni varit tillsammans innan ni skaffade barn?
Var erat tredje barn planerat?

Tack för en mysig och trevlig blogg! 🙂

Svara

Hur många barn vill ni ha?

Svara

Svar kommer i ett senare inlägg 🙂 Tack! Kram <3

Svara

Hej! Jag väntar också barn tätt (inte fullt lika tätt som ni men iafl 3 barn på 3 år). Jag undrar hur du blir bemött i de att ni väljer att ha 3 så täta barn? Jag har fått höra mycket om hur jobbigt det kommer bli och nästan alla tror att trean är "ett misstag". Skulle vara kul att höra hur du möter såna kommentarer (om du får sådana kommentarer såklart!)

Svara

Vilken är din största dröm? :]

Svara

Svar kommer i ett senare inlägg 🙂 Tack! Kram <3

Kommentera