God morgon fina. 
 
Hoppas ni sovit som prinsar och prinsessor. Förra natten sov jag ju lite kasst pga min förkylning, men vad jag inte visste då var att det skulle vara bra mycket värre natten som var inatt. Känslan när man vaknar alldeles igentäppt är verkligen läskig tycker jag – och värre blir det när man bara hittar mentolnässpray hemma. Inte lätt att somna om efter ett sånt spray 🙂 
Jag skulle ha jobbat ett par timmar idag, men det fungerar ju inte – jag känner mig usel. Dessutom jobbar jag med både kunder och livsmedel vilket gjorde valet enklare att stanna hemma – det sista jag vill är att smitta någon annan. 
 
Igår var jag och magen på barnmorskebesök. Fredrick fick påminna mig (som annars har hyffsat bra koll) om att det var just igår besöket var. Dagarna springer verkligen iväg – tycker ni inte? 
I början växte magen snabbt och riktigt sköt iväg på kurvan, men nu har den planat ut och går tillochmed lite nedåt. Mitt blodtryck brukar ligga på 75/120 – igår var det 125/60 som gällde. Ingen fara tyckte barnmorskan och sa att det var helt okej ändå 🙂 
Jag är så dålig på det där med blodtryck – har ni koll på det? Lär mig gärna! 🙂
 
Så idag blir det vila och åter vila. Har jag tur kanske det blir frukost på sängen om en stund. En kall smoothie hade suttit fint.
 
Hoppas ni är friska och får en fantastisk lördag älskade ni.
 
Stor kram.

// Egentid hos barnmorskan 🙂 //
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Åh jag är också i v33, mysigt! Ska till bm på måndag och se hur krabaten mår..

Svara

Åh, vad kul! 🙂 Lycka till med graviditeten! <3 Stor kram!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *