God morgon! 
 
Åh, inatt har jag sovit sådär knasigt som man bara kan när man har en stor mage att ta hänsyn till. Jag hittade ingen skön ställning alls utan vaknade och låg och tänkte på allt mellan himmel och jord istället. Det kändes aldrig som om jag skulle somna om! 
Men men, jag överlever nog den här dagen ändå 🙂
 
Hur mår ni? Elise ska alldeles strax kila iväg till dagis och efter det ska jag och Julia iväg på roligheter. Jag tänker mig kanske en sväng till en outlet, kanske en sväng förbi mormor eller så kommer jag på något annat när vi väl sätter oss i bilen. Ut från stan ska vi iallafall – det är en utflykt bara det, haha! 
 
Igår tog vi en härlig sväng på stan – jag, Fredrick och Julia – i den härliga vinter/vårsolen. Jag fick köpt en kofta, Fredrick likaså och vi drack kaffe och trotsade kylan med en Frappé från McDonald’s. Livet är bra härligt.
 
Och på tal om härligt så säger vi GRATTIS till våra fina vänner Josefin och Rickard som förlovat sig. Jag älskar förlovningar och detta härliga tecken på kärlek 🙂 
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Kram. 

// Igår bjöd Göteborg på härligt väder kan man säga! //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Missade vädret, satt inne och jobbade hela dagen 🙂 Ha det så trevligt på er tur

Svara

Jobba är ju också bra! 🙂 Det kommer fler dagar! Hoppas du får en fin dag. Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *