God morgon lovies!

Hoppas ni fått en fin natts sömn. Förra natten blixtrade det ju som attan här i Torbole och tydligen öste regnet ner rätt ordentligt också – inget vi hörde in hit på hotellets låsta dörrar dock 🙂 Och när vi väl kom ut så hade det redan hunnit torka. Skönt!

Gårdagen började med en underbar frukost. Kommer ni ihåg att jag pratade om hotellets helt grymma frukost förra året? Den är snäppet bättre i år. Jag önskar så att jag fick ta med den hem till Sverige. Gröten är nästan godast – de gör något med den så att man aldrig vill sluta äta. Mmm, så god!
Fredrick hade bokat cykling igår och så fort han gick utanför dörren så bröt helsikes loss här hemma. Inget barn ville som den andra och Emilia ville bara ha mat och uppmärksamhet hela tiden. Som tur var fanns Fredricks mamma och brorson i närheten så de kom hit och hjälpte till att rodda med allting innan vi gick till stranden.

Till lunch blev det en god piadina på ett gulligt litet hak vid vattnet. Istället för att gå ut och äta senare på kvällen köpte vi hem grillmat och åt tillsammans med ett par vänner på campingplatsen. Fredrick och alla barnen blåste upp tjejernas pool (som de inte släppte ur sikte resten av kvällen) och vi fick invigt barnens campingstolar. En härlig kväll!

Om en stund går vi ner till frukosten och sen väntar ännu en semesterdag. Ni måste hit – det är rena paradiset.

Kram. grill grill grill grill thule grill thule grill grill grill grill grill grill grill grill grill grillgrill barnpool mobil

Pool, grill och strandhäng.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *