Min väg till att starta eget börjar här.

I augusti 2015 började jag blogga. Då var vi gravida för andra gången med Julia som kom 4 månader senare.
När jag började blogga var det mycket för att ha något att göra när Julia sov om jag ska vara ärlig. Jag hade visserligen mina studier, men jag ville ha något mer. Någonstans där jag kunde föra dagbok på ett vis och som jag kunde blicka tillbaka på när barnen blev äldre.
Jag har alltid tyckt om att fotografera och få sätta ord på känslorna, vilket gjorde det väldigt naturligt att dokumentera textraderna med mobilbilder från dagen. Ganska snart köpte jag min partner in crime – min systemkamera Sony A6000. Den gav mig bilder att kunna sätta upp på väggarna här hemma och julklappar till familjen.

Nu står vi här 2 år senare. Ni har fått följa med i vardagen, på resor, under shoppingrundor och i bra och mindre bra dagar. Jag har försökt att dela med mig av så mycket som det bara går och jag hoppas att ni har tyckt om det hittills även om mycket mer kommer hända framöver. Självklart hoppas jag att ni hänger på även då såklart! 🙂

I maj nu i år ansökte jag om att få starta eget och igår blev jag stämplad GODKÄND som dockan i Kalles Jul.
Bloggen har vuxit till något jag bara kunnat drömma om och har både öppnat många dörrar, men framförallt gett mig så många vänner och kontakter som betyder väldigt mycket för mig. För första gången i min bloggkarriär så är jag mållös. Känslorna som spritter runt i kroppen nu går inte att beskriva – inte med alla ord i världen. Jag är så tacksam, stolt och samtidigt nyfiken på vad som komma skall.

Miljoner tack till alla er som läser, följer och som kommenterar med era vackra ord. Ni är otroliga och det är faktiskt tack vare ER som jag kommit såhär långt. Det är mer än guld värt och jag älskar det mer och mer för varje dag! Tack, tack, tack!

Har vi någon här som varit med från början? Eller har du precis hittat hit? Berätta gärna mer om vem ni är, var ni kommer ifrån och hur ni hittade hit – det är så kul att höra! 🙂 

En enorm kram till varenda en av er. Ni är bäst.

starta egetstarta egetstarta egetstarta eget

Som en liten starta eget-present så unnade jag mig denna klänningen på Kappahl. 159:- på REA 🙂 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

8 comments

Svara

VAd kul, grattis 😀 Vilken dröm alltså 😀

Jag heter Jennifer, bor i Helsingborg tillsammans med min 11 åriga son 😀 Driver bloggen http://thequeenie.se som handlar om min vardag som ensamstående mamma till ett NPF barn, min stora viktnedgång och en del samarbeten 🙂

Jag kom nyligen hit och hittade dig via en bloggdelningsgrupp på fb 🙂

Svara

Gud vad roligt! Stort grattis till din framgång 💖
Det är precis detta jag drömmer om att också kunna genomföra inom en snar framtid 😄 heja heja!

Svara

Grattis, eller bra jobbat kanske passar bättre. 🙂

Svara

Du är så jäkla grym Malin! Stort grattis till företaget och jag ser framemot en kul och händelserik höst med dig ❤ Och snygg klänning, den såg dyr ut! Men wow vilket bra pris!

Svara

Jag heter Emmy och fyller 23 år i augusti, bor i Helsingborg tillsammans med min sambo Jonathan och vi väntar vårt första barn som är beräknad om en vecka 🙂 Jag hittade precis hit genom en bloggdelningsgrupp på Facebook 🙂 Vi har förresten likadana kameror! 😀 Stor kram

Svara

Vad kul att det går så bra för dig och bloggen 🙂 Ett liknande mål jag själv har för bloggen, men behöver ”jobba” mer innan det blir aktuellt.

Svara

Har följt dig sedan strax efter start😊
Har två barn på 3 och 1,5 år. Bor också i Gbg och fastnade för längesen för ditt driv och träningsmotivatiion ”trots” barn och liv däremellan 🙃

Svara

Men grattis! Såg det nu. Att du inte har sagt nåt! Det gick ju fort att få det godkänt 😊 Kul att jag kunde hjälpa till. Hoppas det går med medvind ❤️

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *