God morgon! bubbles

Torsdag, torsdag, torsdag! En dag före fotografering och en dag före HELG. Det ska verkligen bli underbart att falla tillbaka ner i soffan imorgon kväll och bara pusta ut efter den här veckan. På ett bra sätt – alltid på ett bra sätt. Sakerna jag hittar på under veckorna är saker som jag faktiskt vill hitta på och det har tagit mig 27 år att hitta den balansen. Det har fått mig att må bra inifrån och ut – en underbar känsla! bubbles

Igår hade vi en riktig shoppingdag, Emilia och jag. Vi köpte saker till hemmet, kläder, present till Fredrick i form av en deodorant som han älskar, fikade och hämtade ut paket med en massa roliga saker inför vår bröllopsfika vi kommer ha samma dag som vi gifter oss i rådhuset. Haha, rådhuset – det låter verkligen gammalmodigt!
När vi hämtade tjejerna på förskolan så hade jag även köpt med mig bubblor som vi stannade och blåste länge i parken här hemma.
Sen är det svart – resten av dagen försvann bara och jag kan inte riktigt komma på vad vi gjorde, haha. Köttbullar och potatismos blev det till middag iallafall och sen hämtade Fredrick ut en för tidig födelsedagspresent till sig själv. Den blir bra att ha när vi åker till Falkenberg Strandbad nästa månad iallafall 🙂

Idag ska jag ha möte 9-11 och sen telefonmöte efter det. När lunchen kommer ska jag försöka möta upp mamma och mysa en stund innan tjejerna hämtas på förskolan. Resten av dagen tar vi det bara lugnt – det är underbart!

Vad ska ni göra idag? 🙂

Kram.

espresso bubbles bubbles bubbles bubbles bubbles bubbles bubbles bubbles bubblesbubbles bubbles bubbles bubbles bubbles bubbles bubbles bubbles höst unicorns bröllopmyperfectday biotherm potatismos

En väldigt mysig gårdag med mina töser <3 Jag tänkte att jag skulle lägga upp ett recept på världens godaste och enklaste potatismos senare – hur låter det? 🙂 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

En kommentar

Svara

Låter som en ljuvlig dag. Åh vad spännande med fotografering. Ska bli roligt att se sen 🙂 😘😘 ha en fin dag så får vi ses snart igen. Kram

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *