God kväll finisar. Ska du någon gång skaffa barn?

Den här dagen alltså. Jag ska berätta mer om den för er imorgon för just nu behöver jag verkligen bara luta mig tillbaka och ge Fredrick lite kärlek (det är ju pojkvännens dag idag!). Vi fick ett paket från Nick’s idag och jag känner att den kom himla lägligt 🙂
Men för att ni inte ska sitta sysslolösa så har jag gjort en liten lista till er som tänkt skaffa barn. Hoppas jag inte får er att ångra er 😉 Haha. Ni kan ladda ner hela listan här 🙂

Barn är underbart – jag hoppas att så många som möjligt får chansen att uppleva dessa små monster <3

Kram.

skaffa barn

Här finns fler listor!

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *