God morgon!

Sådär – ny dag och nya krafter – precis som jag lovade mig själv igår! Idag är det söndag och vi har redan varit uppe ett par timmar. Det är verkligen en av de bästa sakerna med barn – att man kommer upp tidigt 🙂 Hur trött jag än kan vara så är det alltid skönt att starta dagen tidigt när man väl fått vakna till lite.

Hur mår ni? Fredrick har satt sig i bilen och är på väg till en cykeltävling i Eksjö. Jag och tjejerna stannade hemma idag – bila kommer vi ju ändå få göra så att det räcker och blir över om ett par dagar, haha. Gud, vad jag längtar.
Igår var tanken att vi skulle fått shoppat det där slutliga i klädesväg. Det är alltid lättare när man är två om man behöver prova kläder – då kan ju en vänta utanför med alla barnen. Tyvärr var Julia på ett riktigt djävulskt humör och det som skulle blivit en mysig promenad på stan ledde istället till att alla blev trötta och på dåligt humör. Så till slut gick vi hem och resten av dagen spenderades inomhus. Men inget ont som inte för något gott med sig; vi fick iallafall rensat lite lådor och skåp! 🙂

Den kommande veckan är allt annat än lugn iallafall!

  • Måndag är ganska lugn, men då ska jag passa på att börja småpacka lite.
  • Tisdag ska jag handla lite till tjejernas reseväskor medan Elise är på dagis och Julia sover.
  • Onsdag – denna onsdag. Först kommer städet hit mellan 9-12:30 – då ska jag försöka hålla mig hemifrån. 13 har vi installation av en soundbar här hemma. 14 ska jag ha hämtat Elise och kommit till frisören. Tjejerna ska följa med – nöden har ingen lag 😉 17:20 ska jag vaxas och sen hem för att byta av Fredrick som ska träna. Det kallar jag fullt ös!
  • Torsdag betyder packa, men också BVC besök för Emilia.
  • Fredag åker vi – tjohooo!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och tjata på mamma lite extra så att hon kommer och förgyller vår dag 🙂

Kram på er godingar.

veckan veckan veckan veckan veckan veckan veckan

Tokungarna i sina nya hattar!

 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

3 comments

Svara

Vad skönt de lät att hålla sig hemifrån och få de städat. Brukar ni ha hemstäd? Har själv funderat på de men är inte helt okej med tanken på att ha någon i huset så de har skjutits upp lite

Svara

Men då är det inte alltid lätt, dock så fick ni ju rensa hemma och det behövs ju också få göras 🙂

Svara

Haha, så sant som det är sagt!
Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *