God kväll.

Oj, oj,oj, vad jag är trött! Efter att vi hämtat Elise på förskolan så trotsade vi regnet och gick till LISEBERG! Gissa om tjejerna blev glada? De var alldeles lyriska och sprang bara runt och busade non-stop. Min syster och hennes kille hade inget stopp på lekar och sprang upp i kaninhuset flera gånger och åkte attraktioner tills barnen inte orkade skratta mer.
Vi avslutade dagen med en middag på Taube-caféet innan vi gick hem och gjorde oss iordning för sängen. Här sitter vi nu och jag ska krypa upp hos Fredrick och bara mysa.

Imorgon är det dags för min efterkontroll. Jag fick en fråga om hur det var det där med efterkontrollen egentligen – om den kunde ge svar på om man kunde springa/träna eller ej bara genom att gå igenom den. Jag har skickat vidare frågan och tänkte även fråga barnmorskan själv imorgon – så får ni ett bättre svar då på hur mycket en barnmorska kan ge svar på och vad man får kolla hos en kiropraktor eller liknande 🙂

Nu blir det mys!

Ha en fin kväll.

Kram.

liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg

En halvdag på Liseberg i Göteborg! 🙂 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

En kommentar

Svara

Vad roligt att du väljer att svara lite utförligare på efterkontrollsfrågan. Ser fram emot svaret. Det var jag som ställde frågan. Sitter här med bf idag (!) på tredje graviditeten och längtar efter att träna på riktigt igen.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *