God morgon!

Igår kväll var jag på event i Kicks nya flagshipbutik som slagit upp i Femmanhuset här i Göteborg. Det var ett pampigt event där vi fick manikyr, lösögonfransar, sminktips och det fanns även frisörer och MUAs på plats för de som ville bli sminkade. Jag och Emma höll oss till manikyr medan min syster körde på fransar. En riktig tjejkväll! Tusen tack Kicks för att vi fick komma på denna makalösa kväll 🙂

Innan eventet passade jag och syster på att avverka lite shopping. Jag fick köpt en bh med matchande trosor, en oversize t-shirt, 2 linnen och sen slags öppen, stickad tunika – jag ska visa er sen! Underkläderna och tunikan tänkte jag ha idag på gravidfotograferingen hos Evelina. Mamma kommer hit och tar barnen så att jag kan kila iväg en stund och föreviga magen 🙂 Har någon av er gjort det? Vi fotade magen när vi väntade Elise och det ska bli kul att få göra det igen.

Dags för frukost! Hoppas ni får en underbar fredag! Visst är det härligt med helg?! 🙂

Kram.

 

En härlig tjejkväll i Kicks nya flagshipbutik. 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *