I samarbete med Schalins. 

God morgon bästa ni!

Hur mår ni? Har ni sovit gott? Känner ni er utvilade? Jag hoppas – energi eller ej – att ni känner förväntan inför den här onsdagen. Ha ett positivt tänk så kan den här dagen inte bli annat än bra 🙂

När vi skulle ta oss bort till dagis igår så var jag ombytt och klar för lite löpning. Men just när jag är på väg ner för trappan, med Julia gåendes framför mig och Emilia i famnen, så kommer jag på att vår löparvagn ligger i bilen. Och bilen, den hade ju Fredrick. Men, det var ingen ursäkta bra nog för mig – jag tog vår Bugaboo istället och gav mig ut på en runda efter att vi lämnat Elise ändå.

När jag kommit hem, duschat och Fredricks föräldrar kommit för att ta med Julia till Slottsskogen, så strosade jag och Emilia ner mot Condeco för att möta upp Emma och Isadora. Det blev långlunch, tjöt och skratt innan vi drog oss vidare mot VIGSELRINGARNA! 
Nu behöver jag er hjälp för att komma fram till vilken som ska få pryda mitt finger i framtiden – det är ju så svårt! (#ilandsproblem)
Vilken tycker ni att jag ska välja? Samtliga ringar är från Schalins och de har varit mina absoluta favoriter sedan start. Först var jag inne på trestens, men nu vet jag inte. Kanske är det finare med en diamant i mitten och små på sidorna? Det jag vet är att den kommer vara i guld iallafall – för att matcha min förlovningsring 🙂

Idag har vi inga planer här hemma. Elise ska till föris och vi andra ska nog lyckas hitta på något skoj.
Vad ska ni göra? Hoppas ni får en underbar dag vad ni än hittar på!

Kram.

condeco islatte condeco schalins schalins schalins schalins schalins schalins schalins schalins schalins schalins schalins schalins schalinsschalins

WishGnistraSolvindHimla

De här är mina favoriter, men ni måste hjälpa mig välja. Vilken tycker ni är finast?

I samarbete med Schalins. 

Du kanske också gillar

16 comments

Svara

Gnostic eller wish! 😘

Svara

Himla 😍

Svara

Wish helt klart 🙂

Svara

Gnistra el solvind. Gillade solvinds design mest men gnistras storlek på stenar 😀

Svara

Himla 😍 Såå fin! Diskret men vacker som tusan!

Svara

Himla

Svara

Solvind

Svara

Himla!

Svara

Gnista var väldigt fin och passar fint till din förlovningsring 🙂

Svara

Himla!

Svara

Jag hade valt solvind. Vilka vackra namn på ringarna sånt gillar ju jag.

Svara

Hej! Kanske en konstig fråga men vad har du för bredd på förlovningsringen? =) /Isabelle

Svara

Haha, inget konstigt med den tycker jag! Jag är inte riktigt hundra, men skulle gissa på 2,5-3 mm 🙂 ärvd från Fredricks mormor och väldigt nätt 🙂 Kram <3

Svara

Jag har nämligen valt virvla som vigselring och försöker nu hitta en förlovningsring som är smalare än den jag har för att passa bättre, och din såg så fin ut tillsammans med vigselringen 🙂 Haha, inga enkla saker detta 😉

Svara

Hahaha, visst är det! Men tack – vilken komplimang ♥️✨ jag gillar att den är smal – på mitt finger sitter de båda skönare då 🙂 lycka till med ringletandet – berättar gärna hur det går 😍

Kommentera