Kom med era finaste flicknamn!

Vad ska den här lill-skruttan heta? Jag trodde vi hade ett namn, men ut kommer inte en blond liten tjej som sina systrar utan en brunett som inte alls förknippas med det namnet, haha. Innan veckan är slut så kan jag lova er att vi gjort slag i saken!

Nu ska vi dricka lite kaffe och sen beger vi oss tillbaka till Östra Sjukhuset. Det väntas hörseltest och PKU!

Ha en fin start på dagen!

Kram.

flicknamnflicknamn flicknamn flicknamnflicknamn flicknamn

Babynest kommer från Bebbelulu och kaninen från Nattou som går att köpa här

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

37 comments

Svara

Clara är fint! Eller kanske Nelly, Molly eller Joline 🙂

Svara

Hailey är ett sådant underbart namn ♡:)

Svara

Troja och Freja är mina favoriter 🤗

Svara

Stina, Ellen, Clara, Nadja

Svara

Hon ser ut som en Stella! 😍

Svara

Josephine heter vår nyfödda tredje flicka. Gulligt tillsammans med de andra namnen Elise, Julia och Josephine 🙂 Våra heter Alice, Julie och så Josephine !

Svara

Lykke är ett sött namn!

Svara

Tycker hon ser ut som en Olivia☺

Svara

Om jag hade fått en flicka ville jag ha namnen Sonja (totalratades av sambon) eller Kelly/Kellie 🙂

Svara

Hon påminner om mitt barnbarn Leah, men som någon skrev här Molly
Grattis och så söt

Svara

Leona, Adele, Melanie, Noelle, Hailey, Freja, Alicia, Alina, Olivia, Eliesa, Amelia, Celina, Fiona, Elina, Amelia, Leonie, Isa, Elisa, Annie, Aldina, Elina, Malvina, Alicia, Elly/Ellie, Angelina, Thindra/Tindrah, Tova, Lova, Nova, Malvina, Ewelina, Tilde.

Men tycker hon ser ut att heta Leona skulle vara så fint och är ett så vackert namn, samma sak med Celina och Adele 💕

Svara

Här kommer några förslag : Eden, Adele, Astrid, Alva och Linnéa

Svara

Ingrid

Svara

Tycker hon ser ut som en liten Olivia 😊
Annars tycker jag Lykke, Felicia, Emilia & Tyra är fint 😉
Våran lilla tjej i magen kommer till 98 procent heta Tyra.

Svara

Ester, Stella, Marina, Jacqline, elsa och kira är namn jag älskar!

Svara

Vet du nämnt att din sambo gillar äldre namn. Alva och Alma är fina äldre namn. Likaså Freja, Fideli, Ella och Stella gillar jag. Hoppas ni kommer överens snart. 😊 Grattis igen till tjejen. Så söt och lik båda sina systrar. Och sö mycket hår! ☺️ Kram

Svara

Malva….. ett av de vackraste namn jag vet. Efter blomman med samma namn. Det är mjukt men ändå värdigt en prinsessa 😍

Svara

Gud vad söt hon är 🙂 Jag tycker hon ser ut som en liten Janna 🙂

Svara

Åh vilken liten ljuvlig flicka! Tilde tycker jag är fint.

Svara

S A G A

Svara

S A G A

Så himla fin hon är, så svårt med namn

Svara

Jag tycker att Glittra, Leona eller Lianna. Jag tycker att de är fina namn. Jag tycker även Alice. Hoppas att du hittar ett jätte fint namn till henne. Hon är så söt.

Svara

Lone är också ett fint namn som inte är så vanligt i Sverige, mer vanligt i Danmark. Lycka till i namnjakten.

Svara

Det kan fortfarande va en liten blondie. Båda mina barn har varit jättemörkhåriga när de fötts och sen blivit ljusare och ljusare. Nu är båda superblonda. Verkar väldigt vanligt då jag har kompisars vars barns hår betett sig på samma sätt. 🙂

Annars tycker jag att ni ska försöka hitta ett namn som innehåller i. Det skulle passa bra med de andra namnen. Typ Tilde, Alice, Sofie.

Svara

Tjejnamn är såå svårt för de finns ju så många fina! Vår dotter som är fyra veckor fick heta Lily Emma Inez. Tre namn som jag tycker mycket om! Hailey, Luna & Noelle är tre andra namn jag gillar! Men ska de va äldre tjejnamn så tycker jag Ruth, Irma & Ester är såå gulligt 😍

Svara

Gillar : Vilda, Nanny, Ottilia, Astrid. Det är min släkts olika släktnamn. Liv är en fristående favorit 😊
Grattis till Ert mirakel
Vänliga hälsningar
http://www.alltutomlagom.blogspot.se

Svara

Grattis! Theresa

Selma 😉

Svara

Wilda tycker jag är så fint

Svara

Freja eller kanske Stella 🙂

Svara

Helt klart en liten Leona ❤️

Svara

Selma? Ingrid? Helena?

Svara

Grattis till er tredje lilla flicka. Så svårt med namn…. det har tagit oss flera veckor varje gånh innan våra döttrar fått.sina namn. Vi har också tre flickor och de heter Freja, Alva och Tyra, det är mina favoritnamn ♡♡♡

Svara

EDITH

Svara

Sanna er vakkert syns jeg ( min datter heter Sanne, men det er norsk) Juni er min andre datter, det er det samme som måneden Juni/June. Ellers syns jeg Lykke også er et vakkert navn 🙂 Lykke til!

Svara

Med största sannolikhet blir hon väl ljushårig sedan, så ge namnet som ni tänkt 🙂 Våra har fötts som en rödhårig, en blond, en brunhårig och en skallig. Idag är alla fyra kritvita.

Annars är mina namnförslag:

Ett namn med L och I i, såsom:

– Elise, Julia och Linnea
– Elise, Julia och Lilly

Ett kort, inte för mjukt namn, såsom:

– Elise, Julia och Klara
– Elise, Julia och Sofia
– Elise, Julia och Vera

Kommentera