God morgon kära ni!

Igår gjorde jag världens misstag. Eller, jag vet inte hur jag lyckades, men lyckades gjorde jag och ett misstag var det verkligen.
Jag och Emma träffades på fika. Jag hade med mig alla 3 barnen och hon hade med sig 1. Det var en supermysig stund och inte mer med det. Vi bestämde oss för att låta barnen springa runt i Trädgårdsföreningen lite och stöter på Maja som i förbifarten säger att hennes son varit på förskolan. Han går i Elises klass. Jag tänker inte mer på det och Emma och jag rusar iväg till vår lunch för att möta upp min syster och hennes kille.
Men så kan jag inte riktigt släppa det. Var han verkligen på förskolan idag? Jag bestämmer mig för att slänga iväg ett sms till vår avdelning och vet ni vad? Elise började förskolan – igår. Hon missade sin första dag efter sommaren och jag kunde inte känna mig som en sämre mamma just där och då. Hur lyckades jag?! Jag var helt säker på att det var den 15e som gällde, men icke sa Nicke – hon börjar igår.

Med det sagt så börjar vi om idag. Om en liten stund ska jag iväg och lämna henne på hennes nya avdelning där hon ska få leka med sina vänner.
Först ska vi äta frukost, klä på oss och packa lite extra kläder och trosor nu när hon blivit blöjfri 🙂 Man vet ju aldrig när olyckan är  framme!

I eftermiddag väntar roligheter så fram tills dess ska vi nog ta det lite lugnt här hemma. Vad gör ni idag? Mår ni bra?

Ha en fin onsdag!

Kram.

förskolan förskolan På smällen På smällen förskolan förskolan förskolan förskolan förskolan förskolan förskolan förskolan

Hur kunde jag missa första dagen på förskolan?! Det är ju helt sjukt, haha! 

Du kanske också gillar

5 comments

Svara

Hehe ojdå men då fick ni en trevlig sista dag på sommarlovet i alla fall. Här ska min mellantjej börja på ny avdelning idag. Äldsta började på ny i januari. Lilla tjejen kommer att gå kvar åtminstone två år till därnere tror jag.

Svara

Haha, hade lätt kunnat hända mig med. Men bestämmer ni inte själva när hon ska börja? Vår förskola (levgrensvägen) har vad jag vet inget ”officiellt” startdatum utan man fick lämna in schema för när barnen skulle va där och inte va där under sommaren.

Svara

Jo, vi fick fylla i en sån lapp, men sen tog ju de där ‘specielveckorna’ slut och då började de som vanligt efter det. Vilket tydligen var den 8e, haha. Pinsamt, men det kan vara skönt att höra att man inte är ensam! Kram fina <3

Svara

Det låter, som jag också hade kunnat göra 😉 Min tjej börjar ettan nästa vecka och jag hoppas att jag inte hinner glömma det tills dess 😂
Jag tycker dock att det är konstigt att förskolan inte hört av sig och undrat vart hon är om de inte hört något ifrån er.. På våren förskola hör de alltid av sig om saker inte stämmer, vilket för mig som kan vara lite virrig är väldigt glad och tacksam över 😀

Svara

Ja, nu när du säger det. Förhoppningsvis hade de hört av sig dag 2 annars och jag var nog rätt snabb dag 1 med att höra av mig 🙂 Kram <3

Kommentera