God morgon lovies! Fresh roses are so my thing!

Jag sitter här med min kaffekopp och Emilia sprattlandes i vår babysitter bredvid. Om en stund är det dags för oss att ge oss ut i rusket för en löprunda innan det vankas barnhämtning och Elise ska på kalas. Roses!
Att vara ensam hemma såhär känns lite … ensamt? Det måste jag erkänna. Man är så van vid allt ljud, spring och lek att det nästan känns lite läskigt tomt när ingen mer än Emilia är hemma. Jag saknar resten så himla mycket! Och tur är väl det 😉

Igår lämnade vi av Fredrick innan vi styrde bilen mot handbollshallen och matchen som systers pojkvän skulle spela. De vann och ingen hejade på mer än Emilia – hon är en riktig hejarsupporter!
Efter matchen åkte jag och Milis hem till min pappa för en lunch och lite kaffe innan vi kom hem igen och bara mös resten av kvällen. Dagen försvann i ett nafs, men så fick vi ju gjort väldigt mycket också 🙂

Elise och Julia ser ut att ha haft en väldigt mysig natt hos sin mormor. Nu kanske Elise slutar säga till alla på förskolan att hon ska sova där – eller så får hon bara mersmak 😉 Haha.

Vad ska ni hitta på idag? 🙂 

Kram.
handball handballhandballhandballbaby baby baby baby baby baby baby baby baby roses roses roses

Fresh roses are so my thing! <3

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *