God morgon!

Hur mår ni? Jag har verkligen sovit som en stock inatt. Känner mig väldigt utvilad, men också lite stressad över att BF helt plötsligt har kommit med en sån väldig fart. Hur ska vi hinna med allt här hemma på en vecka?! Egentligen är det bara lite småmöbler som ska bort, men jag har börjat se ett projekt i allt. Från ingenstans vill jag strukturera om varenda litet hörn här hemma – som om det inte fanns en morgondag! Som om det inte skulle gå när bebis väl varit här. Snacka om att boa i sista sekund, haha.

Imorse hade vi färska jordgubbar till frukosten. Jag tycker det är den perfekta säsongen för dem just precis nu när de är så billiga – då är de inte övermogna, men heller inte sura. Så gott! Tjejerna älskar jordgubbar och med lite vattenmelon blev det en perfekt och drömmig frukost 🙂

Vi funderar lite på vad som ska hända här idag. Jag var sugen på att åka till Borås Djurpark, medan Fredrick gärna stannat i Göteborg och istället kanske besökt djuren i Slottsskogen. Jag tycker det är så skönt att komma bort från Göteborg under helgerna när vi väl har bilen hemma och kan hitta på något hela familjen. Slottsskogen kan jag ju gå till 5 dagar i veckan om jag vill 🙂 Vi får se vad vi hittar på. Vad ska ni göra? 

Dags att hoppa in i duschen vilket fall! Hoppas ni får en härlig söndag och glad Valborg!

Kram.

frukost frukost frukost

Jag är verkligen så svag för dessa röda gubbar! Vilket är ert favoritbär? 🙂 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Mannen jobbar idag så jag tar med mig våra fem barn och åker till djurparken (Kolmården), är gravid i v29 och har fått foglossning så tar med mig barnens mormor & morbror som får springa lite efter barnen så jag kan ta det lite ”lugnare”. Ha en fin dag 🙂

Svara

Åh, vad mysigt! Jag älskar Kolmården 🙂 Tycker det är så himla fint där! Och barnvakter med på köpet – win win! Hoppas foglossningen ger med sig <3 Stor kram! <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *