Inlägget innehåller reklam för Glamma i form av annonslänkar.

Hej på er! Här kommer min recension på Fudge.

Igår var det dags. Jag skulle testa produkten som varenda tjatat om så: Fudge. Schampot ska fungera som ett silverschampoo och samtidigt – tack vare Guana – även återfukta och ta hand om håret. Så jag blev tvungen att testa.

Efter en dusch var det bara att smeta in den i det blöta håret och vänta i 5 minuter. Schampot var alldeles lila som små många andra silverschampo, men jag skulle använt handskar – det krävdes lite skrubb för att få bort de lila nyanser på händerna efteråt 🙂
Jag sköljde ur och såhär blev resultatet! Här kommer före- och efterbilderna från min användning av Fudge Clean Blond Violet Toning. Det finns ett balsam också, men jag använde mitt vanliga – det fungerade minst lika bra! 🙂

Är ni sugna på att testa så kan ni köpa det här till ett rabatterat pris.

Kram.

fudge  Fudge Clean Blonde Violet Toning Fudge Clean Blonde Violet Toning Fudge Clean Blonde Violet Toning Fudge Clean Blonde Violet ToningFudge Clean Blonde Violet Toning Fudge Clean Blonde Violet Toning

Recension av Fudge Clean Blonde Violet Toning: före- och efterbilder.

 Här finns fler recensioner 🙂

Inlägget innehåller reklam för Glamma i form av annonslänkar.

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Det är toppen! Själv använt det flera gånger, och ‘räddat’ mitt hår. Den nyansen ditt hår fick var toppenfin! 😀

Svara

Visst är den fantastisk?! Tack snälla goa du!
Kram ♥️♥️

Kommentera