God kväll härliga, härliga ni.

Jag sotter här och jobbar för fulla muggar. Snart ska jag stänga ner datorn och bara mysa med Fredrick och Elise – Julia sover sedan länge.

Nu tänkte jag bara önska er välkomna till Göteborgsmamman 2.0! Designen är ny och gjord av fantastiska Martina Lundborg och jag är så himla nöjd! Miljoner tack! Det är fortfarande sånt där småfix som helt ligger hos mig, men snart ska vi nog komma på banan. Ni som surfar från mobilen kommer se att headern inte riktigt fyller ut sin plats än – den ska bytas – och sen lite annat smått och gott 🙂

På tal om Martina så måste ni in och inspireras av hennes härliga bilder. Hon är en magisk fotograf och är det någon som skulle få föreviga mitt bröllop så är det hon <3

Till sist vill jag att ni gör mig en sista tjänst: håll utkik här imorgon för då händer det grejer som ni inte vill missa. Se det som en liten present till er från mig nu när bloggen har nytt utseende och för att ni är världens bästa läsare 😉

Ha nu en fin kväll!

Stor kram.

Photo: Martina Lundborg

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *