Har ni gjort något halloweenpyssel där hemma?

Medan tjejerna satt och målade sina löv så passade jag på att spraya en pumpa i lite vintagerosa och guld. Båda sakerna blev så fina tycker jag. Vi satte även upp lite nät och spindlar i fönstren och jösses, så spännande Julia tyckte det var! 🙂

Löven målade vi bara med vit hobbyfärg och svart till ögonen. Färgen spricker lätt när den torkat, men det tycker jag bara är lite charmigt!

Pumpan sprayade jag med en färg i vintagerosa från Panduro Hobby och sedan i den här färgen i guld från samma affär. Jag tejpade bara över de delarna som inte skulle sprayas i respektive färg och sen var det klart. Urenkelt!

Happy Halloween älskade ni!

vintage halloweenpyssel halloweenpyssel halloweenpyssel halloweenpysselhalloweenpyssel halloweenpyssel  halloweenpyssel halloweenpyssel halloweenpyssel halloweenpyssel halloweenpyssel halloweenpyssel  halloweenpyssel halloweenpyssel halloweenpyssel halloweenpyssel

Halloweenpyssel för stora och små – perfekt! 🙂 

 

Här kan du hitta fler DIY.

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Vad fint 🙂 Nä, vi har inte pysslat eller dekorerat inför Halloween här hemma. Blivit dåligt med det pga jobb & sjudomar. Har inte gjort så mycket inför Halloween övriga år heller, blivit ern pumpa då & då 🙂 Men imorgon ska vi på maskeradklädesjakt då dottern ska på Halloween kalas på söndag, så det ser hon fram emot.

Svara

Åh, vad mysigt med maskerad! Tycker det är allt för lite sånt – kanske borde dra igång något själv? 😂
Ha det så kul och hoppas ni slipper fler sjukdomar!

Svara

Åh så bra pumpan blev, så kul att greja sådär!

Svara

Du är för gullig Liv! Tack snälla <3 Kram!

Kommentera