Hallå godingar!

Ni mår strålande hoppas jag? Dagen började verkligen helt galet här hemma. 06:45 vaknade jag av att mitt larm låg och plingade vid fotänden. Fråga mig inte hur den hamnade där – antagligen när jag vaknade inatt och fick byta lakan efter en bajsattack 🙂
För första gången i Julias liv tog hon sovmorgon och jag fick väcka både henne och Elise vid 07:50.
Vägen upp till dagis var en fröjd och alla 3 barnen ville sitta i vagnen.
Klockan 9 var vi hemma igen och 9:30 ringde hon som skulle intervjua mig. Det var en glad intervju och tjejen jag pratade med var så avslappnad och rolig! Emilia har sovit hela tiden och Julia har tittat på film.
Den här morgonen har bara varit så otroligt lugn.

Jag sitter och sippar på mitt kaffe med Julia bredvid mig. Hon kollar film och jag bloggar. När Emilia vaknat och fått mat så ska vi ge oss ut en stund. Jag måste kolla på en ny bröstpump och sen har vi lite annat smått och gott som ska inhandlas.

Idag är en bra dag. Hoppas du också får en underbart bra dag. Fokusera på det fina!

Ett extra grattis till min mormor som fyller år idag! Hipp, hipp, hurra, hurra, hurra! 

Kram.

intervju intervju intervju intervju intervju

Haha, lite butter? Regnar gör det ju verkligen inte i Göteborg idag – solen står högt på himlen! De här bilderna är från i förrgår när det fullkomligt vräkte ner och vi gav oss ut mellan skurarna. Jackan kommer från Isbjörn och är ett riktigt tips för er som letar kvalité – den är fantastisk! 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Men vilken härlig morgon! Den goda energin fortsätter sedan hela dagen brukar jag tycka!

Svara

Får du plats med alla 3 barnen i vagnen? Hur då?
Vi ska strax ha vår tredje också och funderar en hel del på vagnen. Gillar inte ståbräda nått vidare, men har ju bara plats för två i dubbelvagnen. Alla tips mottages. =)

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *