God morgon sunshines! Ett tips på skor från Lester! 

Hoppas ni mår bra och att ni sovit gott. Jag vaknade i stort sett av att jag höll på att ramla nedför sängkanten – Emilia är pytteliten, men så fruktansvärt stor när det kommer till hennes sovpositioner, haha. Hon tar verkligen upp hela vår 210-säng och där man själv ligger – där vill hon också ligga. Nåja, jag kom upp iallafall! 🙂 Lester!

Fredrick har precis åkt till jobbet och det är snart inskolning för oss igen. Dag 3 väntar och istället för att vara där en timme så är det två som gäller idag. Vi stannar fram tills att de andra ska äta lunch – då drar vi oss hemåt. Under tiden tar svärföräldrarna Emilia till BVC och Elise är på sin avdelning.

Nu vill jag ge ett genuint tips till er läsare från djupet av mitt hjärta. När jag träffade Fredrick för 5,5 år sedan så kom det en dag när jag skulle köpa ett par skor inför hösten. För Fredrick fanns det inga tvivel – jag var tvungen att skaffa mig ett par Blundstones. Han tog med mig till en liten affär vid namn Lester på Södra Larmgatan här i Göteborg och ut med ett par Blundstone kom jag.

Idag ligger Lester på Vallgatan och har en betydligt större butik, men samma gamla underbara service. Bröderna som äger den här butiken är helt magiska på sin sak och otroligt tillmötesgående och så trevliga att man inte vill gå därifrån. Hade jag kunnat hade jag köpt hela butiken!
Och det är här butikerna skiljer sig från varandra tycker jag. Jag fortsätter gå tillbaka till Lester om och om igen på grund av servicen killarna ger och såklart – för skornas hållbarhet. Samma skor som jag köpte den där dagen för 5,5 år sedan använder jag idag – och de slits bara ännu snyggare med tiden.
Igår fick Elise ett par likadana av min pappa i födelsedagspresent. Det känns skönt att veta att det är skor som hon kommer ha tills de blir för små och att Julia sedan kan ärva dem och sedan Emilia i sin tur.

Det var dagens tips till er! Och till er som inte har möjligheten att ta er till Göteborg så finns de såklart på nätet. Maila dem om ni har några frågor ang. storlekar. Till Elise valde vi en storlek 9 på de här skorna och då är hennes fötter ca 15.7 cm långa 🙂

Nu ska kaffet ner och sedan startar vi den här dagen!

Ha en fin lill-lördag!

Kram.

lester lester lester lester lester lester lester lester lester lester lester

De här skorna har både jag, Fredrick, hans familj, våra vänner och nu även Elise. Jag kan varmt rekommendera er att handla från Lester – servicen är magisk! 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

5 comments

Svara

Bra tips! Jag har aldrig hört om affären förut 🙂 Gud vilka snygga skor! <3

Svara

Men Blundstone är ett väldigt populärt märke och finns i väldigt många skobutiker, både fysiska och online så det är ju inget Lester är ensamma om även om det är en bra butik. ☺️

Svara

Väldigt sant 🙂 jag tycker bara det är kul att stödja de butiker som har grym service – det gör köper mycket roligare 😉 men som du säger så finns blundstone på många ställen 👌🏼 fantastiska skor! Kram <3

Svara

Kul med lite butikstips, grym service är A& O!
Min man har ett på Blundstone som han är supermöjd med, och försökt få mig att köpa ett par åt mig själv, men snåla jag körde på vagabonds variant av dessa kängor. Men nästa gång blir det nog original 😊
Vad ligger barnskorna i för prisklass där?
Kram

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *