Lucka 18 – dags att bunkra upp?

God morgon! Hur många är sugna på frukost? Hur många har redan ätit frukost? Kanske ska några av er storhandla idag? Vänta en sekund säger jag – iallafall tills ni tävlat i dagens lucka! 🙂 Här kommer lucka 18!

lucka 18

Dagens lucka sponsras av ingen mindre än mitt älskade Mathem.se! Idag har du chansen att vinna 1000:- att handla för hos denna matbutik på nätet.

Jag brukar säga att städ och att gå till affären är de två absolut största tidstjuvarna vi har här hemma. Det har jag skrivit om förr, men det tåls verkligen att nämna igen. Att få maten hem till dörren och lägenheten städad när man är borta är mina två absolut bästa val när det kommer till att vara tidseffektiv. Jag har fått så mycket tid över till annat!
Kommer ni ihåg artikeln som jag skrev om där forskning visade att de som la pengar på att få mer tid över till annat faktiskt var lyckligare? För mig är det så sant som det är sagt. Nu känner jag att jag har fler timmar på dygnet än jag hade innan! 🙂

Med koden GBGMAMMA får ni 200:- när ni handlar för 700:- hos Mathem.se, men en av er ska ju få vinna det här presentkortet också! 1000:- att handla för på mathem är det som gäller!
Kika gärna på om de levererar till er först – det kan ju vara trist att vinna något man inte kan använda såklart. 

lucka 18 lucka 18 lucka 18 lucka 18 lucka 18

Hur gör du då för att tävla i lucka 18? Jo:

  1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
  2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
  3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
    Vad kostar en prova-på 5-dagars Familjekasse för 4 personer hos Mathem? Svaret kan du hitta här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

46 comments

Svara

529 kostar kassen. Har testat flera olika kassar och inser hur otroligt bra det är att få allt färdigt. Vad tid och pengar man sparar på det, och man blir duktigare på att laga mat då det bara är att göra, och allt är planerat.

Svara

Svaret är 529 kr!
Vad jag väntar på att mathem ska börja leverera till vår stad! Men de levererar till Sandviken! Och dit åker vi hela veckan innan nyår eftersom svärfar bor där! Svärfar bor ensam och vi ska tillsammans alla syskon röja i hans hus och hjälpa honom att få lite ordning, dödstädning kallar en del det.. 🙂 Va skönt att slippa tänka på maten utan kunna koncentrera oss på att sortera i huset, och veta att maten står i kylen!

Svara

Kassen kostar 529kr.

Å denna luckan vill jag vinna för att hjälpa några barn och en kvinna.
Som nu behöver en hjälpande hand och precis anlänt från en annat land.
Vi hoppas på lite tur och tar hem denna luckan med bravur 🎅🏼

Svara

Jobbigt att gå i affärer och pengarna finns det inte några mängder av efter jul. Så att få ett presentkort på hemlevererat vore perfekt!

Kassen kostar 529 kr. 🙂

Svara

529kr kostar en prova-på-kasse. Skulle betyda mycket att vinna en matkasse då jag lever under xistensminimum. Sjukpensionär m 2 flickor o julen är xtra svår att få det att gå ihop. Vinsten skulle kunna göra julen lite lyxigare än vi är vana med ❤️💫

Svara

Kassen kostar 529 kr.

Skulle så gärna vilja vinna detta som skulle underlätta min vardag enormt!
Min man jobbar borta väldigt mycket och jag jobbar 100% och är iproncip ensamstående till vår 1,5 åring under veckorna då vi inte har familj i stan som har möjlighet att hjälpa till med dagishämtning och liknande. Detta hade gjort att jag åtminstone skulle kunna slappna av från handlandet och koncentrera mig mer på dottern när vi väl är hemma från jobb och förskola

Svara

Rätt svar: prova-på pris 529:- ordinarie 829:-

Jag är föräldraledig med min son som egentligen skulle börja förskolan nu i januari. Tyvärr fanns det ingen förskoleplats till honom då, även om vi stått i kö länge. Han får börja i slutet av februari istället, vilket betyder att jag måste skjuta på mitt jobb trots att jag knappt har några föräldradagar kvar att ta av och jag skulle egentligen verkligen behöva jobba då vi redan lever väldigt snålt. Detta presentkort hade underlättat i dessa tider vill jag lova, för 1000kr får man mycket mat om man planerar bra.

Kram

Svara

Svaret är 529 kr! Med två små barn under 3 år så är tiden knapp. Det skulle verkligen vara bra att, få en hjälpande hand och bara kunna klicka, och sedan få maten direkt hem-skickad! Vilken dröm som skulle bli sann om vi vann. Att man stillsamt i sitt bo, bara kan beställa maten i lugn och ro. Slippa kö och stress och allt strul och mess. Håller tummarna fram tills dess, att vinnaren är dragen och då hoppas jag att det får jubla i magen!

Svara

Just nu verkar den kosta bara 529 kr (ord 829 kr).
Har aldrig provat handla så här tidigare så det vore roligt att prova. Om det sparar tid, är ett roligt sätt att handla på och kanske ökar matinspirationen hemma under veckorna ja då är detta verkligen en supervinst!

Svara

Att med deras familjekasse prova på nya rätter,
för 529 kronor mathem.se det utanför dörren sätter.
Tre små bustroll, studier och ingen tid till över,
även ett konto som nu i juletid är utan klöver.
Att få lite extra hjälp i vardagen skulle vara kanon,
så kan vi lägga tiden på allt annat som tex att rensa hon.
Hoppas nu på att få vinna denna underbara vinst,
så kan jag spendera mer tid med mina barn både storst och minst.

Svara

Hej! Jag vill gärna vinna matkassen från mathem för att den skulle underlätta min ansträngda ekonomi och min vardag i allmänhet då jag iallafall en dag slipper kånka på påsar och dramaten vagnen till affären 😃 Familjekassen kostar 529kr just nu!

Svara

Jag vill vinna av exakt det skälet att livet mest bjuder på tidsbrist just nu. Vi bor dessutom en smula oländigt till och att storhandla tar därför sin rundliga tid.

Matkassen kostar i vanlga fall 829 kr, men 529 kr till prova-på-pris.

Svara

529:-

Att beställa mat på nätet, har varit lite av en dröm.
Men jag har tänkt, äsch, jag är singel. Behöver ju knappt någonting. Därför har det aldrig blivit av.
Men nu, nu finns det en anledning. 🙂
Jag träffade en kille för lite mer än sex månader sedan. Blev totalförälskad. En omedelbar själsfrände. Vi har så roligt och harmoniserar helt enormt med varandra! Jag har aldrig upplevt det här förut. Jag har varit kär men det här är skillnaden på att vara kär och älska. Nu vet jag eftersom jag upplever den.
Han är ljuvlig med min son också.
Men här kommer det finaste. I september insåg jag att jag hade blivit gravid. Även fast vi är så nya med varandra, blev vi båda helt överlyckliga.
Vi flyttade ihop nu i slutet av november och allt håller på att falla på plats. Det vore faktiskt underbart att få beställa och överraska med en matkasse till min helt nyblivna och blivande familj. Nu, är det liksom värt det då jag har någon att dela det med än när jag kokade pasta till bara mig själv. Vilken julklapp det skulle vara!

Jag har delat din kalender och skickat skärmdump. <3

Svara

Det vore kul att testa något nytt, för även jag känner att sparad tid är värd massor, så varför inte testa ett nytt gott sätt att spara tid på? 🙂

Den kostar 529 kr.

Svara

Matkassen kostar 529 kr

Studerande jag är, med fyra barn som julmat önskar sej! Med studielån livet är tufft, pengarna inte riktigt räcka, nu till jul det vankas mat och godis i drivor. Ett tillskott från mathem.se skulle vara julklappen för mig! Se mina barn glada över julmaten jag kan handla (och slippa släpa hem själv på cykeln!). Julskinka, köttbullar och knäck. Allt kan de få och en fest vi aldrig glömma kommer!

Svara

Kassen kostar 529kr!

Tyvärr jobbar jag både över jul och nyår, men för att väga upp det skulle jag vilja bjuda mig själv på riktigt maffiga och högtydliga matlådor och snacks istället! Det här presentkortet hade verkligen kommit väl till pass!

Svara

Åååh detta skulle jag så gärna vilja vinna, då pengarna till julklappar, kommer att försvinna.
En extra budget till mat, så att vi kan fylla upp våra julefat.
Massor med gott , gu va flott!
Slippa trängas i affären med andra, istället jag på en promenad kan vandra. Ingen stress- för Mat.hem levererar till min adress!!!😍🤗🤗

Det kostar: 529kr 🤗

Svara

Har alltid funderat på mathem, speciellt med 4 småbarn men om jag vinna och det funka bra så kan det bli en mycket mer effektiv framtid för oss…och det betyder mer kvalitets tid med barnen och mindre slösseriet. God jul från Kortedala! 529 kostar en provapå familj kasse.

Svara

529kr

Slippa planera och handla veckomaten själv är så klart allas dröm. Det mest positiva för vår familj skulle vara att få in nya rätter på vår meny och dessutom vegetarisksprätter! Det hade varit toppen för en köttätande familj! 🌟 Mer variation och mer tid gör varann.

Svara

Den kostar 529kr.
Jag skulle verkligen vilja vinna denna vinst få vi är 2 vuxna och 3 barn i denna familj och vi har en stor umgängeskräts så pengarna rullar iväg. Detta skulle vara en enorm hjälp på traven. Vi ska nu på nyår fira med våra bästa vänner så vi blir 15 personer som ska äta här hemma, med denna vinst skulle man kunda bjuda på det lilla extra också. 🙂

Svara

Hej
Har delat sen tidigare.
Familjekassen kostar 529 kr
Det vore så himla skönt och lyxigt att få maten betald för en hel vecka. Tänk att istället kunna lägga pengarna på att handla nåt kul på mellandagsrean. Som långtidssjukskriven kan man inte riktigt lyxa till det och det är sååå tråkigt i längden.

Svara

1. Den kassen kostar 529kr
2. Vilken drömjulklapp till mig och min sambo. Vi bor mitt inne i Stockholm och de närmaste stora matbutikerna (typ Ica maxi) ligger utanför stan. Det skulle underlätta så om man kunde börja handla på nätet snarare än att släpa kassar på bussen. Dessutom skull det spara en massa tid. Hoppas jag vinner så att jag kan överraska min sambo med detta. Det skulle verkligen underlätta vardagen!

Svara

Den kostar 529 kr / Jag har delat din julkalender hos mig på instagram under johannahallondoft – även mejlat från hallondoft_@hotmail.com / När tiden inte räcker TILL, när julmat måste handlas såsom julkskinka och SILL. När stressen pockar PÅ, och denna mamma känner pressen SÅ, att fixa allt inför JUL, så alla kan äta gott och ha KUL. Om jag denna fina vinst FICK, hade jag fixat julmaten på ett KICK. Denna mamma hade kunnat njuta av att umgås med sin kille LITEN, och hade på julafton ej kännt sig SLITEN. Hjälp mig med detta presentkort att till annat få TID, och en stressfri själ och i sinnet JULEFRID.

Svara

Den kostar 529 kr / / När tiden inte räcker TILL, när julmat måste handlas såsom julkskinka och SILL. När stressen pockar PÅ, och denna mamma känner pressen SÅ, att fixa allt inför JUL, så alla kan äta gott och ha KUL. Om jag denna fina vinst FICK, hade jag fixat julmaten på ett KICK. Denna mamma hade kunnat njuta av att umgås med sin kille LITEN, och hade på julafton ej kännt sig SLITEN. Hjälp mig med detta presentkort till annat få TID, och en stressfri själ och i sinnet JULEFRID.

Svara

Svar: 529 kr Motivering : efter 12 år som sjukskriven så är ekonomin i botten, katastrofalt i botten. Det hade varit roligt att kunna handla mat utan att be min mamma om pengar till mat.

Svara

Att slippa planera vad som ska ätas, om så bara för en kortstund, är guld värt. Och även få maten levererad att slippa bära och konka. Det ger mer tid till familjemys som man måste ta vara på då tiden går fort, för fort.
Den kostar 529kr.

Svara

529 krossar den.

Lillen ur huset oss nu äter,
men det klart; han blir ju tyngre och längre för varje gång vi mäter.
Att få en massa mat till skänks,
skulle hu göra att matutgifterna sänks!

Svara

Svar: 529:-

MatHem vilken lyx kan man tycka men för en stressad mamma en pur lycka, handla vid datorn i lugn och ro på kvällen få den levererad hem till dörren på alla möjliga/omöjliga ställen. Handla julmaten gick på ett kick men några enkla musklick 😉

Svara

1. Har delat!

2. Slippa att körning och tid i mataffären spendera – Enkelt och smidigt klicka hem broccolin, mjölken med mera.
Leverans hem till dörren är framtiden de – Familjen kan umgås tillsammans. Det är livskvalité!

3. Svar: 529kr

Svara

När julbordet har dukats upp och är klart,
kan denna ljuvliga stund ha sin start.
Traditionell mat samsas med nyare rätter,
och där står den – den godaste av omeletter.
En klassisk omelett med krämig sås och räka,
får hålla mig för att inte hela käka.
Grönkålsalladen är en annan stor favorit,
tillhör enligt mig grönsakernas elit.
Oerhört nyttig men också fasligt gott,
att missa den på mitt julbord är nästan ett brott.
Skulle måsten på julbordet i evigheter addera,
finns ju så mycket gott att i jul servera.
Ja så du förstår nog hur presentkortet skulle brukas,
här hemma skulle det bästa av julbord dukas!

Svar: 529 kr

Svara

Önskar vinna denna fantastiska vinst för att kunna bjuda min familj på en riktig brakmiddag på nyår. Jag och min dotter åker upp och stannar hos dom en vecka och då blir det såklart att de köper maten. Hade därför varit extra kul att bjuda på något riktigt gott på nyårsafton 💞

Svara

1. Jag har delat din julkalender sedan tidigare på mejl 🙂

2. Jag vet att jultider är tufft för många utav massa olika anledningar och därför känner jag mig alltid väldigt kluven inför julen. Personligen älskar jag allt som har med julen och göra men det påminner en också väldigt mycket om att alla människor inte har det lika bra som en själv har. Häromdagen fick jag höra en sån hemskt sak om en god väns syster som gjorde mig så arg och ledsen. Jag kan inte allt om den familjens historia men jag vet att kvinnan ifråga har haft det väldigt tufft ekonomiskt under många år och att hon verkligen kämpar för att få ihop ekonomin och kunna ta hand om sina två barn (som hon har på deltid). Det är en ganska infekterad relation med barnens pappa och nu har hon precis fått besked att hon kommer bli av med diverse bidrag för att barnen inte bor där tillräckligt mycket. Jag vet inte precis allt och jag hoppas verkligen hon hittar en lösning, men när min vän berättade om hur ledsen hennes syster blev och hur ångestfylld julen blev för henne nu med ännu mindre pengar blev jag så berörd.

Nu blev detta väldigt långt men allt jag tänkte när jag såg dagens tävling var att jag hade velat vinna och ge denna mamman presentkortet som ett litet bidrag till deras jul. En sak mindre för henne att oroa sig för. Jag vet att hon är väldigt stolt och förmodligen hade haft svårt att ta emot denna gåvan men tänkte att om jag säger att det är ett presentkort jag vunnit kanske det hade gjort det enklare för henne att ta emot. Kram!

3. Kassen kostar 529:-

Svara

Svaret på frågan är 529 kr 😀 , jag har delat tävlingen på min instagram lindamariaericsson.

Jag skulle vilja vinna för att ge denna underbar vinst till min farfar då livet har blivit tufft för honom det senaste. Han är nyligen hemkommen från sjukhuset och han har inte fått hemtjänst ännu. Då han nu måste gå med kryckor är det inte lätt för honom att handla och bära hem. Han gillar teknik och sitter mycket med dator/iPad och hade enkelt kunna klicka hem mat. Så detta hade jag velat ge för han hade minst sagt blivit överraskad <3

Svara

529 kr
Jag har en väldigt trasig rygg och just handlandet är problematiskt, har ingen bil så det blir att bära matkassar på buss. Det blir att handla ofta och väldigt dyrt för att det inte ska bli för tungt för det räcker med att bära två normala kassar för att jag ska bli sängliggande resten av dagen. Att få maten hemkörd vore en räddning för att jag ska vara en fungerande mamma hela dagen och ytterst välkommet för plånboken, man blir inte rik på att vara sjukskriven dessvärre.

Svara

Hej!
Först vill jag bara säga att du ordnat med en fantastisk vinst!
1. Jag skickade dig min delning på Facebook för några dagar sedan som du också svarade så vänligt på.
2. ”När tiden, orken eller kreativiteten i vardagen inte riktigt räcker,
MatHem nya middagsideer åt mig såväl levererar som kläcker
och den slumrande gourmeten inom mig väcker!”
3. En prova på kasse i 5 dagar för 4 personer kostar endast 529 kr just nu (ord. pris 829 kr).

Svara

Wow, vilken drömvinst! Som ensamstående mamma är ekonomin ofta tajt, och nu i samband med jul och nyår blir det ännu tajtare. Det hjälper ju inte heller att jag haft en massa strul på mitt förra jobb med en chef som inte har betalat ut löner, sjuklön etc. som hon ska och att jag därför tvingades koppla in facket. Det har nu gått en tid och facket kämpar på och förrsöker förhandla fram bästa möjliga deal för mig då chefen inte bara begått ett litet fel utan flera stycken. Ingen vet hur eller när den här processen kommer sluta, och det känns riktigt jobbigt nu särskilt med tanke på julafton som väntar när man drömmer om att kunna lyxa till det lite extra. Det här bidraget hade därför varit helt otroligt välbehövligt och så uppskattat både nu till jul och nyår, men även till januari månad (eller årets fattigaste månad som man brukar säga).

Vad kostar en prova-på 5-dagars Familjekasse för 4 personer hos Mathem?
Svar: Just nu kostar den 529:- (ord. pris 829:-)

Kram Sanna

Svara

Just nu var det extrapris 525 kronor.

Jag skulle själv inte använda detta pris om jag vann. Istället skulle min kära syster som bor och studerar i Göteborg få det. Januari är ju en tuff månad för många så jag tror hon skulle uppskatta detta (kanske kan hon bjuda in några andra fattiga studenter på middag)

Svara

529:- med sambo och två barn blir matkontot ganska högt varje månad trots att jag planerar väl och storhandlar. Skulle vara underbart att bara kunna beställa mat hemifrån! Med två flickor på 4 och snart 3 år tar det alltid ganska lång tid att handla 😛

Svara

En 5 dagars familjekasse kostar 829 kr ord. pris (just nu 529 kr)
En Familjekasse gluten-och laktosfri kostar ord. pris 889 kr (just nu 589 kr)

Jag skulle verkligen behöva vinna. Jag är sjukpensionär efter en trafikolycka för 16 år sedan så ekonomin är ansträngd.

Svara

529 kr!!! Och jaaaaa, vi behöver denna, med en vild 2 åring och allt. Annars blir det bara spagetti med köttfärssås och pannkakor (ja, inte samtidigt då, haha). Vi behöver inspiration! Matglädje! Lite… pigga rätter i vardagen utan att behöva direkt tänka själva. I need foood, fun food 😀

Svara

Svar: Prova-på-priset är 529 kr 🙂

Jag skulle vilja vinna eftersom jag och min familj haft ett väldigt tufft år, inte minst ekonomiskt! Dottern har dessutom blivit glutenintolerant så nu måste vi tänka om och hitta (oftast dyra) alternativ. Ett bidrag nu i december hade varit guld värt <3

Svara

Det kostar 829 kr, med kampanj kostar det 529 kr.
Jag borde vinna eftersom min fru älskar att laga mat. Jag kan ge mathem check till henne i julklapp.. Jag har inte bra ekonomi pga min hälsoproblem och vi kan inte handla vad vi vill.. dessutom om jag vinner blir det en trevligt present för mitt kommande barn också eftersom man kan köpa blöjor från mathem 🙂
Jag har delat julkalandern på min twitter en gång.

Svara

Har delat tävlingen på Facebook .
Vad kostar en prova-på 5-dagars Familjekasse för 4 personer hos Mathem? Svar: Just nu kostar den 529:- (ord. pris 829:-)
Vi har aldrig provat på att handla på nätet någon gång .Så det skulle vara fantastiskt kul att kunna sitta i lugn och ro vid datorn och bara klicka hem varor .Efter jul och nyår är det alltid lite knapert i plånboken och då passar detta presentkort mycket bra in .
God Jul !

Svara

Hallå där! Vilken jättebra kod! Gäller den mer än idag? Kommer inte hinna handla idag.

Svara

Kul att du tyckte om den! Den gäller ett tag framöver 🙂 Shoppa på! Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *