Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

Hej på er!

Jag hoppas ni mår bra denna fredag! Jag fick precis världens bästa mail i inkorgen och i mitten av februari väntar något så himla skoj – jag kan knappt bärga mig! #glädjetjut
Ibland kan helgerna helt enkelt inte börja bättre.

Tjejerna leker runt här hemma och jag passar på att sätta mig vid datorn en stund. Det blev en lite senare uppdatering idag, men min syster var här tidigt och vi har både hunnit med att rensa ur garderoben en aning (info: Fredrick tar liksom upp 2/3 av garderoben – ska det inte vara tvärtom?) och tagit en promenad på stan i kylan. Det har hunnit slinka ner 100 koppar kaffe och trots att jag fick ordentligt med sömn inatt så känner jag mig trött i hjärnkontoret och att den här helgen är väldigt efterlängtad 🙂 det ska bli skönt att ta det lite extra lugnt.

Fredagen till ära har vi gjort nyttig bananasplit här hemma (bortsett från chokladen & marshmallowsen då) gjorda på 2 mosade bananer, 3 dl grädde och en nypa kakao (rör ihop och frys in ett par timmarför att fira in helgen lite. Ikväll blir det god middag och en lugn fortsättning i soffan.

Hoppas ni får en underbar dag och helg – ni är bäst!

Kram.

Jackan är härifrån (slutsåld – plaggen kommer bara i en viss upplaga) – Skönaste byxornaTop

Nyttig bananasplitNyttiga bananasplit Nyttiga bananasplitNyttig bananasplit Nyttig bananasplit

Smarrig efterrätt dagen till ära: nyttig bananasplit!

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Sjukt snygg jacka 🙂 men vart kommer den från? Du borde använda dig av Apprl.com då får du betalt för varje klick när du tipsar om mode och hemgrejer 🙂

ha en kanon helg! LOVE Maria på Inredningsvis

Svara

Åhh, vad söt du är! Tack snälla! Den kommer från Dimoda och är ur deras vinterkollektion. Tyvärr finns den inte längre att köpa eftersom Dimoda endast gör ett visst antal ex av varje plagg (vilket jag tycker är kul – då blir man en av ganska få som har dem!) så man får vara snabb 🙂
Jag ska kolla in Apprl – tusen tack för tipset! <3
Ha en underbar helg och tack för all din kärlek hela tiden Maria <3 Kram!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *