Gardasjöns Hollywood: Riva del Garda!

Hej på er alla solstrålar! Vet ni hur glad jag är som har er som läsare? Ni är fantastiska! Jag älskar mitt jobb som influencer och så som det ser ut nu så kommer jag aldrig sluta.

Igår tog vi stegen mot grannstaden Riva del Garda. Det är lite Hollywood över den lilla byn med sina vackra byggnader och fina butiker. Det hade regnat under morgonen så trots solen var det svalt och friskt i luften. När vi kom hem satte vi oss hos våra minst sagt trevliga campinggrannar, tittade på Tour de France och tjitt-tjattrade tills det blev dags för middag.
Det blev kväll snabbt och det var 3 trötta tjejer som somnade fort igår kväll.

Idag ska det cyklas för Fredricks del och jag tror jag och Emilia tar en snabbare promenad längs med floden om farmor och farfar känner för att passa Elise och Julia. Och det vill de ju 😉 Haha.

Hur mår ni? Har ni en bra sommar? Tänk att det är den 15e juli idag – att vi är i mitten av juli. Sommaren är underbar. Ta vara på dagarna – soliga eller ej :)!

Kram på er.

Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda  Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda    Riva del Garda     Riva del Garda Riva del Garda         Riva del Garda   Riva del Garda    Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda Riva del Garda

Vår dag i Riva del Garda. 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *