Hej tisdag! Selfies!

Visst känns helgen lite långt borta nu? Men om du istället tänker såhär: hur snabbt var inte helgen här förra veckan? Mhmmm, that’s what I’m talking about! Haha. Ta vara på den här dagen istället tycker jag 🙂 Selfies!

Tror ni inte att min kamera har gått bananas? Objektivet skjuts inte in och även om jag fotar mycket med ett annat än det som följde med när jag köpte den, så är det trist att det inte fungerar. Fredrick har därför varit en pärla och frågat en av sina underbara arbetskamrater om han har någon kamera att låna ut – och det hade han! Så idag åker min kärlek in på lagning och så får vi se om det går att fixa lite enkelt. Den har krånglat lite fram och tillbaka, men nu orkar jag inte vänta längre – bättre att få den lagad.

Vad gör ni idag? Tjejerna är på förskolan idag så det är Emilia och jag som får göra stan. Städet är hemma hos oss mellan 9-12:30 och efter det känns det inte värt att gå hem innan Elise och Julia ska hämtas igen vid 14 – så jag hoppas att det spricker upp och att solen kanske tittar fram istället för det utlovade regnet. Vi får se! Ute ska vi vara iallafall 🙂

Igår var det en riktig lekdag här hemma. Vi poserade med skyltarna från bröllopsfikan (gick sådär när Elise skulle fota mig, haha) och när alla var alldeles för uppe i varv tog vi en promenad i det fina vädret. När Fredrick kom hem kilade han iväg och köpte thaimat innan jag gick till Clinic Divine för vaxning (osponsrat tips: de är verkligen förbaskat bra där – och såå trevliga!). Resten av kvällen mös vi och tog det bara lugnt.

Nu måste jag jobba ikapp lite – känner att jag har lite för många mail att svara på, men å andra sidan är det bara kul!

Miljoner kramar till er fantastiska läsare.

selfies selfies selfies selfies selfies selfies selfies fruit thai

Såå gott med thaimat – det var inte igår! 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Härligt peppigt inlägg och bilderna på barnen är ju bara för söta. 🙂

Svara

Vad kul att du tyckte det – det är ni som peppar mig!
Tack snälla ❤️✨

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *