Hej på er!

Regnet sipprar fortfarande ner ute på gatan och tror ni inte att det kom världens skyfall precis när vi skulle hämta Elise förut? Haha. Vi gick ändå eftersom vi var klädda i regnkläder från topp till tå 🙂

Om ett par veckor så är det dags för oss att sätta oss i bilen och köra ner mot Italien! Som. Jag. Längtar.
Och passande nog fick vi ett härligt solkit från Apoteket Hjärtat serie Apolosophy för ett par dagar sedan med solkrämer för vuxna och barn. Serien innehåller produkter som är noga utvalda och kvalitetssäkrade vad gäller producenter och innehåll.
Vi brukar alltid ha UV-dräkter på tjejerna för säkerhetsskull, men de täcker ju sällan hela kroppen. Elises FROST-dräkt är en favorit som hon mest har på sig hela tiden – den tycker jag är perfekt! Vi har även med oss ett UV-tält där barnen kan vila sig från solen och där bebis kommer spendera sin tid utomhus. Ett tips är dock att lära sig fälla ihop det – det är en konst, haha!

Men tillbaka till solkrämer. Att hitta den rätta för sina barn (och sig själv såklart!) är ju verkligen så himla viktigt. Många krämer innehåller lustiga ämnen och gifter så det gäller verkligen att gå igenom olika tester om man ska veta vad valet ska landa på.
Just de här krämerna från Apotekets Apolosofy vann bäst-i-test 2015 i Testfakta och allt det där ändras ju titt som tätt vilket gör att det är viktigt att hålla sig uppdaterad.
Emma har skrivit ett bra inlägg om vilka solkrämer man bör välja till sina barn utifrån bäst-i-test 2016 som jag tycker ni ska kolla in.

Vill ni spana in solkrämer från Apolosophy så kan ni göra det här och vill ni ha 9 tips inför er bilresa med barn så klickar ni här.

Nu ska vi snart sätta igång med maten här hemma. Det vankas kyckling med ris och sås – hela familjens favorit! 🙂

Kram.

solkräm solkräm solkräm solkräm solkräm

Att välja rätt solkräm för sig själv och sina barn kan vara en djungel. Ett tips är att ge det ett par minuter och läsa på innan man köper! 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Hur tänker du kring värme o lilltjejen? Italien kan ju vara väldigt varm 35C+. Vi ska åka till Grekland i juli våran minsta kommer vara precis 4mån känner en viss oro över värmen. Vill ju inte spendera semester än inomhus heller 😆

Svara

Hej goding! Ge mig till morgondagen så ska jag svara på det i ett inlägg 🙂 Stor kram! <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *