God morgon söndag!

Hur mår ni? Jag hoppas ni har sovit extra gott inatt och är laddade för söndag – helgens sista dag. En del av er kanske å andra sidan är lediga imorgon? Det är ju trots allt helgdag på tisdag och då kan jag tänka mig att många har klämdag nu på måndag.

Söndag. Har ni något planerat? Vi ska försöka samla ihop lite att kasta här hemma så åker Fredrick till tippen lite senare, men annars har vi inte mycket på agendan. Det är molnigt ute och regnet hänger i luften – ganska mysigt på något sätt 🙂

Igår åkte jag, mamma, syster och alla barnen ner till Åsa och satte oss med en grill vid havet. Det var  varmt även i vinden och vi njöt som bara den. När vi skulle hem förlade jag nyckeln någonstans och vi letade som galningar i säkert 30-40 minuter. Den fanns ingenstans! Till slut – efter att ha vänt ut och in på allt i hela bilen – hittade jag den bakom Elise i barnstolen. Snurrepelle! 🙂

Det var ett trött par som satt i soffan igår kväll och när klockan slog 22 slocknade jag i Fredricks knä. Idag är jag påfylld med ny energi och redo för att ta mig an en ny dag!

Hoppas ni får en härlig söndag.

Stor kram.

Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday Sunday

Sunday morning och bilder från gårdagen 🙂

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

3 comments

Svara

Hur kommer det sig att dina inlägg inte kommer upp på bloglovin längre? Jag följer bloggar via just bloglovin så jag missar ju alla dina inlägg numera!

Svara

Åh, nej, vad tråkigt! Jag ska kolla detta med en gång! Inte ska du behöva missa några inlägg 🙂
Hände detta vid bytet av bloggen kanske? Låter som om det är något som missats vid flytten bara – det ska vi fixa! ❤️

Svara

Hej!

Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

Lycka till!

/Sofie på Babyshop

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *