Hej på er!

Jag sitter på Espresso House och drar ut på de sista minuterna som är kvar innan det är dags att hämta Elise och Julia på dagis. Jag saknar dem redan – är inte det sjukt? Men samtidigt försöker jag ta vara på de här lugna minuterna som är kvar för jag vet ju hur det blir hemma sen, haha 🙂

För er som spanat in mig på Instagram så har ni sett att jag varit på Alexiskliniken här i Göteborg och blekt tänderna. Jag har blekt hemma förut, men resultatet går inte att jämföra – det här är magi! Jag har själv inte kommit åt emellan tänderna så där har det alltid sett lite missfärgat ut. Men nu; som bortblåst! Jag är så nöjd!

Om ni har lite tålamod med mig så kommer det före- och efterbilder på tandblekningen, bilder från behandlingen, en vlogg och … *trumvirvel* en liten present till er! 🙂 Kul va?

Men nu ska jag svara på lite mail och sen ska jag hämta mina änglar för att pussas mer än de klarar av.

Ha en fin eftermiddag.

Kram.

tandblekning tandblekning tandblekning tandblekning

Idag stod det tandblekning på schemat! Före- och efterbilder kommer upp snaaaart och lite kul saker för er också 🙂

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

En kommentar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *