God morgon!

Eller, morgon och morgon kanske det inte är, men på något sätt gillar jag att börja inläggen så innan lunch. Om det inte är så kanske det ändå har varit en god morgon – inte sant? 🙂

Imorse försov vi oss för första gången till förskolan. 1h och 20 min innan tjejerna skulle vara på dagis så vaknade vi. Jag vet – 1 h och 20 min är rätt lång tid, men med 3 barn behöver jag ungefär 2 h för att kunna ha en lugn och sansad morgon där vi kan äta frukost tillsammans framför barnprogrammen och bara ta det lugnt. Elise är dessutom en riktig tonåring och är nästan omöjlig att få upp ur sängen på morgonen, så henne behöver man kittla en extra gång för att hon ska öppna ögonen 🙂
Men hann till förskolan – det gjorde vi. Prick klockan 9 smet vi in och det var egentligen inte försovningen som gjorde att vi kom så exakt, utan Julia som inte ville gå själv. Precis när vi skulle gå utanför dörren och alla barnen satt i vagnen så fick jag se att vår Bugaboo fått punktering – igen. Någon mer som har problem med däcken på er Bugaboo? Har hört att de kan vara lite tråkiga på den fronten, men vagnen i övrigt är ju alldeles underbar 🙂
Så vi fick byta vagn och nu ligger Emilia i sin Petite Chérie istället – en riktig drömvagn för er som är ute efter en kombinerad sitt-och liggvagn.

Jag ska läsa igenom att motiveringarna till gungscootern nu och sen ska jag faktiskt bara njuta och läsa bloggar. Har ni några tips på bra bloggar? Ämne spelar inte så stor roll för mig – fastnar jag så fastnar jag 🙂 Tipsa mer än gärna om era egna!

Ha en underbar onsdag!

Kram.

tips på bra bloggar tips på bra bloggar tips på bra bloggar

Livet är allt bra nu. Ge mig gärna tips på bra bloggar! Ämnet är sekundärt – fastnar jag så fastnar jag! 🙂 

Du kanske också gillar

7 comments

Svara

Min såklart om du gillar inredning haha 🙂 hoppas du får en kanon vecka trots det gråtrista depp vädret.

LOVE Maria på Inredningsvis

Svara

Åh, ja, men din brukar jag faktiskt kika in hos 🙈👍🏼✨

Svara

Jessica lagergren tycker jag är en väldigt bra blogg ☺

Svara

Håller med!

Svara

Eftersom jag har en egen passar det väl bra att jag tipsar om den 😉
http://mammajennysvardag.blogg.se

Svara

Jag läser Englas showroom, Egoinas, Annawii, och Kenzas bland annat 🙂

Svara

Åhh, tack! <3

Kommentera