God kväll världens bästa läsare.

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men den har dagen försvann innan jag ens hann säga ‘lördag’. Emilia var vaken större delen av natten som var och när jag tyckte jag varit vaken alldeles för länge (typ 5 minuter antagligen – har ni någon gång känt sådär att man tror man varit vaken sååå länge, men egentligen så har du bara legat där 2 minuter? haha) så bar jag in henne till Fredrick och gick ut, haha. Den ultimata mamman – jag vet.
Mitt val gjorde Fredrick till en zombie idag och när han sa vid frukosten att han ville vara hemma idag så bestämde jag mig för att ta med Elise och Julia till Universeum (igen). Så där har vi varit idag och haft det hur kul som helst!

Nu har vi precis ätit middag och är redo för lördagsgodiset. Jag tänkte bara kika in, önska er en underbar kväll och önska Emelie grattis till vinsten av Nick’s gottepaket! Missa inte luckan imorgon – den VET jag att många av er vill ha 😉

Vi hörs imorgon!

Stor kram.

tjejdag tjejdag

Haha, jag älskar den här bilden!
tjejdag tjejdag tjejdag tjejdag

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *