Lördag!

Hoppas ni sovit gott och är laddade för helgen. Vi ska iväg på konfirmation om en liten stund, men innan dess står det bad på schemat för barnen och vi vet ju alla att det kan ta ett par extra minuter längre än man planerat in 😉 Elise och Julia älskar verkligen att bada och kan säkert sitta i sina kar i timmar om vi inte tar upp dem.

Precis innan frukosten började jag känna exakt samma känsla som jag gjorde morgonen när Julia kom. Den där klassiska molande värken, men den försvann nästan lika fort som den kom. Jag har dock för mig att det var något mer med Julia – någon mer känsla som jag inte riktigt kan sätta fingret på nu såhär i efterhand. Det gjorde inte ont utan jag bara visste att just den där molande värken var Värken som skulle komma till att eskalera mer under eftermiddagen/kvällen.
Vi får väl se – det hade ju varit något att föda i en kyrka! Haha.

Nu ska jag sörpla upp mitt kaffe och sätta barnen i ett par. Ha en rolig lördag!

Kram.

lördag lördag lördag lördag

lördag

1) Ny blommor till köket 2) Elise tomatplanta växer så det knakar! Hallonen växer också, men inte i den här farten. 3 & 4) Fräsch frukt och en jordgubbe som liknar ett hjärta – hur gulligt?! 5) Chokladbollens dag i förrgår firades igår istället – bättre sent än aldrig.  

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

En kommentar

Svara

Åh hihi, ja prästen kanske hjälper till att förlösa;) Har en kille här hemma med som gillar att bada verkligen!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *