Hej underbara ni.

Här sitter jag med lite Sprite Zero i ett vinglas och bara njuter av denna söndagskväll. Vi har haft en härlig dag med både löpning och cykeltävling i Göteborgs skogar.
Precis innan Fredrick skulle starta så kom det väntade regnet och det började ösa ner. Skogen blev blöt och lerig, men jag kunde inte se någon som gav upp och åkte hem igen. Istället gick startskottet och cyklisterna spann iväg. Efter dryga timmen kom Fredrick tillbaka och vann sin klass. 2a igår och vinst idag – det är min man det! Så grym!

Nu har vi precis ätit middag och snart är det sängen som gäller. Jag är verkligen så himla trött och behöver få ett par extra timmar inatt känner jag 🙂

Vi hörs imorgon! Då väntas leverans av vår nya tvättmaskin och matleveransen kommer under förmiddagen någon gång. Fantastisk start på veckan och tvättmaskinen är faktiskt galet efterlängtad.

Kram på er.

void void Västgötacupen aktivitus Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen Västgötacupen

Västgötacupen dag 2 och den här killen var vinnare i sin klass!

Du kanske också gillar

Kommentera