God kväll mina fina.

Jag kan tyvärr inte sätta ett slutdatum på mitt bröllopssnack. Ni som gift er vet vad jag menar – man är verkligen i det blå. Och ni som inte gift er: ni har så underbara känslor framför er om ni bestämmer er för att göra samma sak. <3

Här kommer en liten vlogg från vår vigsel vid Gardasjön här i Italien. Hoppas ni gillar den! Jag gråter i stort sett konstant genom hela, men lyckotårarna fortsatte flöda. Vilken kille – eller förlåt, MAN – jag har <3
Låten ni hör i bakgrunden är vår bröllopslåt: Israel Kamakawiwoʻole – What a wonderful world.

Vår vigsel i videoform. <3
Tusen tack till alla som var med och som förevigade den genom bilder och video.

Du kanske också gillar

3 comments

Svara

Men hur vackert 😍 Så vacker du är tillsammans med din make numera :). Vi måste ses när ni kommer hem 😉 vill höra allt om ert bröllop. Ha en fortsatt fin semester. Kraaaam

Svara

Håller med Tanja!

Tittade nyss och Måns kom och kollade också. Han kanske lärde sig ett och annat nu av Fredrik 😂 Super härlig vlogg och feeling!

Alltså helt förundrad över vad han planerat för dig, alldeles tårögd. Stort grattis <3

Kommentera