God morgon på er! Positiva tankar någon?

Åh, när barnen var lämnade på förskolan så somnade Emilia i vagnen och jag passade på att smita hem för att hoppa tillbaka ner i myskläderna. Dessutom har jag nu på morgonen invigt vår pressbryggare för att se om den ger en annorlunda kaffesmak. Eller, egentligen använder jag den faktiskt för att den är så fin, men även för att det är mysigt med en liten kaffekanna bredvid mig på bordet 🙂 positiva tankar

Regnet sipprar ner utanför fönstret, men varför gräma sig över det? Jag tycker personligen att hösten är väldigt mysig och medan alla pratar om depression hit och dit så passar jag under de mörka månaderna på att gå in i mig själv och dra ut alla negativa tankar för att byta ut dem mot de positiva. På så sätt blir jag boostad lagom till att våren kommer och vem vill inte ha lite extra energi just då?

Jag tänkte därför att dagens Wellness Wednesday skulle hamna om just det här: att byta ut negativa tankar mot de positiva. Och något jag har märkt hos er, det är ett ni gillar listor. Så här kommer mina bästa tips för att få fler positiva tankar – och färre negativa. För visste ni att forskning har visat att de personer som inte är deprimerade inte har fler positiva tankar – utan bara färre negativa?
Ni kan ladda ner listan här. 🙂

positiva tankar negativa tankar positiva tankar buddha

Onsdag idag – visst blir resten av veckan helt grym? Du bestämmer!

Kram till er.

Här hittar du fler listor om du vill läsa mer 🙂

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *