Natural Cycles, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Natural Cycles,

God morgon på er!

Vi har precis ätit frukost och nu leker Elise i sin gåstol (försöker riva ner vår 75” tv från bänken – jag blir ju alldeles svettig!) medan jag dricker min dagliga morgonkopp kaffe.

När vi ville bli gravida med Elise trodde vi att det skulle blir superenkelt. Vi räknade nästan med att vara gravida månaden efter, men hade ingen aning om vilken tid det egentligen kan ta.

Vi laddade ner P-tracker och skrev ner varje gång vi hade sex. Efter ett par månader blev vi så trötta på att försöka att vi låg 2 veckor i rad. Varenda dag. Då är det inte speciellt roligt längre. När jag inte heller då blev gravid så blev vi oroliga. Då hade det gått 7 månader. Vi gick till en kvinnoklinik i närheten och kollade upp oss – allt skulle funka fint enligt läkaren och det var bara att fortsätta. Nästa månad visade sig äntligen plusset.

Jag tror det kan ha varit för att vi slappnade av lite mer när vi visste att allt var okej, och läkaren gav oss mer exakta datum på när vi borde försöka.

Med den lille som bor där inne nu så var det otroligt mycket lättare, och vi blev i princip gravida direkt när vi började försöka.

Vad gjorde vi annorlunda? Vi använde oss av Natural Cycles appen som alla snackar om nu. (Det här inlägget är INTE sponsrat!) Den visade att jag var fertil nästan 2 veckor innan P-tracker och vi gick efter den. Månaden därpå var vi gravida.

Tänk att vi ska få ett litet syskon till Elise! Det är fortfarande mer än overkligt. Och så, så underbart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons