Orken som gick ut genom fönstret, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Orken som gick ut genom fönstret,

Alltså, vart fasen är min ork? Jag ska springa Göteborgsvarvet på lördag (om min fot är bättre – har så himla ont på utsidan sen jag sprang i söndags att jag går åååt!) och om jag inte vill bli puttad på av snöret längst bak så måste min ork snabba sig tillbaka. Jag hade behövt springa idag, imorgon och på torsdag egentligen, men idag finns det inte en chans. Förstår inte vad som hänt med foten.

Jaja, nog om mina problem. GOD MORGON PÅ ER!

Har ni haft en bra morgon? Elise var inte sugen på gröt imorse så jag fick gnugga energiknölarna (inte lätt kl 8:30 på morgonen!) och hitta på något för att lura i henne den. KATRINPLOMMON! Det är guds gåva. Det är ju sött som attan och det blev en klar favorit hos den lilla damen. Jag klippte bara ner pyttesmå bitar, blandade om och sen blev det ett lotteri om det kom med en bit eller inte.

Jag och Elise skulle ha gått till gymmet nu på morgonen, sen skulle vi gå på mammagympan vid 11 istället – nu ska vi inte göra någonting. Vi (jag) behöver en dag hemma idag. Om vädret håller i sig så kanske vi går till parken och gungar sen istället.

Vad ska ni göra idag?

IMG_9014

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons